Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’un son günlerde hayata geçirdiği projeleri takdirleri üzerine toplarken, yine kentin tanıtımı için gerçekleştirdiği festival ve fuarlar ile şehrimizde oluşan boşlukları tamamlıyor. Gerek Dondurma Festivali, gerek Ankara Tanıtım Günleri, gerek, bugün açılışı yapılan Ortadoğu’nun da en büyüğü olma özelliği taşıyan Kültür ve Kitap Fuarı, gerekse de daha niceleri…

Öyle güzel bir şehir var ki, doğal güzellikleri, iklim yapısı, toprağındaki bereket… Her şeyi ile mükemmel bir şehir ve en önemlisi de bu güzelliklerin bir türlü gün yüzünü çıkarılamadığı derken tam burada Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç Bey devreye giriyor. Sayın başkanımızın memleketine olan sevdası Kahramanmaraş’a kabuğunu kırdırıyor kente adeta yeni bir yüz kazandırıyor. Bu sayede hem kentimizin ekonomik seviyesi artıyor hem de marka şehir özelliğimiz Türkiye’nin dört bir yanına salınıyor.
Gelelim 4’üncü Uluslararası Kültür ve Kitap Fuarı’na Anadolu’nun en büyük fuarı, zaten kentimiz silkelense fuar kendi şairlerimiz, kendi yazarlarımız ile dolar da taşar ancak başkanımız bununla sınırlı kalmayarak, şairlerin başkentine onlarca yazar, şair ve kitabı getirdi. Sosyal ve ekonomi alanında gelişen kentimiz, kültürel alanda önemli bir projenin ev sahibi oldu. Her fırsatta şehrimizi bir adım öne geçiren sayın başkanımıza teşekkürü borç biliriz. Ben inanıyorum ki Kahramanmaraş’ımız bundan sonraki süreçte kırdığı kabuğunu, Türkiye’nin illeri ile çerçeveleyecek. Daha nice… nice… diyelim.