Son yıllarda gerçekten Kahramanmaraş hizmetler bakımından istediğini almaya başladı.Özellikle referandum seçimleri sonrası Kahramanmaraş adeta şantiye alanına döndü.

Büyükşehir Belediyesinin önemli projelerinden olan Trabzon Caddesi yayalaştırma çalışması büyük hizmetlerin başında geliyor. Tabi ki burası yapılırken bir takım zorluklar olduysa da ama şuanda gerçekten güzel bir görünüme kavuştu.

Bunun yanında Büyükşehir Belediyesi, şehir içi trafiğinin yoğun olduğu noktalarda bulunan kavşaklarda da yeni düzenlemeler yapıyor. Bu düzenlemelerden biride en son yapılan proje ile Karamanlı kavşağı oldu.

Şekerdere Caddesi ve Adnan Menderes Bulvarı üzerinden geçişler alt geçitten sağlanacak olup, üst kısımda rotari kavşak düzenlemesi yapıldı. Proje kapsamında mevcutta bulunan tonoz da yenilendi. Kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından istinat duvarları ile forekazık çalışmaları tamamlanarak asfalt çalışmaları da bitirilerek kirişlerin yerleştirilmesinin ardından üst tabliye betonu döküldü ve göbek yapım çalışmaları tamamlanmak üzere. Yaklaşık iki ay önce çalışmalara başlanan Karamanlı kavşağı ise Bayram öncesi trafiğe açıldı. Yeni düzenleme ile bölgedeki trafik daha da rahatlayacak.

Temennimiz bir an önce diğer kavşaklara da el atılıp trafik rahatlatılmalıdır. Çünkü Kahramanmaraş’ta özellikle son 10 yıl içerisinde araç sayısında artış yaşanırken, bu artışla birlikte trafik sorunuda baş gösteriyor. Ben inanıyorum ki Büyükşehir Belediyemiz Karamanlı kavşağını Bayrama yetiştirmekteki isteğini diğer projeler içinde gösterecektir.Yapılan bu hizmetler bir yandan da aslında AK Parti Hükümetinin elini güçlendirirken, 2019 yılında yapılacak olan seçim içinde önemli bir koz olacaktır.