Kahramanmaraşspor’ a destek…50. yılda 46 bin forma satışı…

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden futbol takımımıza destek amacıyla düzenlenen tanıtım gecesinde rekor üstüne rekor kırıldı.

Tam 86 bin forma satıldı. Tanesi 69 liradan satışa sunulan formalardan toplam 5.934.000 lira gelir bekleniyor.

Cumartesi günü, moderatörlüğünü Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'ın yaptığı gecede, birlik ve beraberliğin güzel örneği verildi.

İktidar ve muhalefet milletvekillerinin bir arada, ele ele olması da özlediğimiz tabloydu.

Gecenin rekortmeni Kipaş Holding oldu.10.000 forma… İkinci sırayı iki şirket paylaştı: İskur Group 7500 forma… Mado 7500 forma…

Yakın zamanda televizyon ekranlarından forma satışı, ulusal bir kanalda daha gerçekleşmişti.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ,’Tam zamanı şimdi ‘sloganı ile bir buçuk saatte, Ağrıspor’a gönül verenlerin desteği ile 20 bin forma satışı gerçekleştirmişti. Tarih:26.09.2019

Bu tarihten iki gün sonra da Manşet Gazetesinin geleneksel aile buluşması vardı. Gecenin konuğu da milletvekilimiz Mehmet Cihat Sezal’dı.

Vekilimiz ile yapılan sohbet esnasında Ağrı spor örneğini vermiştim. İlimizde de böyle bir tanıtım gecesi ile futbol takımımıza katkıda bulunabiliriz diye öneride bulunmuştum.

Bu teklifimin gerçekleşmesi de beni oldukça mutlu etti. Ayrıca Ağrı spor’un forma satışını dörde katlamak daha da güzel.

Böyle dayanışma içinde olduğumuz sürece de kırmızı-beyazlıları güzel günler bekliyor.

1987-1988 sezonunda Süper Lig’e çıkmayı başaran Edeler neden bir daha tarih yazmasın?

Şifo Mehmetli- Abdullah Avcılı günler neden bir daha yaşanmasın?