Futbol kulüpleri Covid -19 virüsünden etkilendiği şu zor günlerde Kahramanmaraşspor kulübümüz bu kadar kendini yalnız hissetmemişti. Bizim futbol sevdalılarımız nerede? Kahramanmaraş’ın aslan armalı tek profesyonel takımı olarak bir çok başarıların altına imzasını atmış gönülleri fethetmiş takımımız maalesef yalnız.
Kahramanmaraşspor ve futbol takımları bir şehrin tanıtımında gelişmesinde, ekonomisinin büyümesine katkı sağladığı gibi, şehirde bir hareketlilik turizm sektöründe de canlılık, bir sosyal yaşam vardı. İnsanlar hafta sonunu iple çekerlerdi yaşantılarına futbolla anlam kazandırırlardı. Kahramanmaraş’ın iş adamları üst düzey bürokratlar holding kuruluşları, dondurma firmaları, futbola gönül vermiş insanlarımız nerede? Komşu illerimizin futbol takımları süper ligde koştururken biz hala ikinci ligdeyiz. Bulmuşuz bir kahraman vermişiz şehrin yükünü o götürür demişiz kenara çekilip seyrediyoruz.

Kahramanmaraşsporun başarısı için maddi manevi desteğini emeğini esirgemeyen kulüp başkanımız Fatih Ceyhan’ı ve yönetimini canı gönülden kutluyorum. Pandemi döneminde hiç bir destek almadan, türbin ve reklam geliri, seyirci geliri, işletme ürün gelirleri olmadan kulübü ayakta tutmaları çok büyük bir başarı. Kulübün giderleri sporcuların iaşeleri aylık  masrafları acaba ne kadar bunun hesabını yapan var mı? Kahramanmaraş’ın spor kültüründe her zaman birlik beraberlik destek ve dostluk vardı, insanlar her zaman yardım ellerini uzatmışlardır. Özel bir okulumuz sporun ve sporcuların yanında olmaları beni duygulandırdı. Mesavip kolejimiz kurucularından Mehmet Avcı ve Sait Yılmaz Beye örnek davranışlarından dolayı şehrimiz adına teşekkür ederim. İnşallah bu girişim insanları duyarlı hale getirir. Çocuklarımızın hedefleri idolleri modelleri olmalı değerlerimize sahip çıkalım kıymetini yitirmeden bir araya gelerek çözüm yolları bulalım.
Sağlıkla hoşça kalın.