Kadın... Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisi... Benim de tiryakisi olduğum dizi... Elimden geldiği kadar kaçırmamaya dikkat ediyorum.

Türk halkı televizyon dizilerini seviyor. Halkın en büyük eğlence kaynağı televizyon...

Artık kendimizi dizilere göre programlıyoruz. Ekran karşısında, kişiye özel yapımlarla baş başayız. Annelerin, babaların ve gençlerin televizyon günleri ve saatleri farklı olsa da buna da bir çözüm bulunuyor.

Akıllı telefonlar ve bilgisayarlar imdada yetişiyor.

Evet, dizikoliğiz!..

İzleyici verilerine baktığımızda bunu çok iyi anlıyoruz. Günde ortalama 3.9 saat ekranlara kilitleniyoruz.Yediden yetmişe televizyon bağımlısı olduk.

Yine de ben seçici davranıyorum. Kaliteli yapımlara odaklanıyorum. Dört dizim var... Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid, Kalk Gidelim ve Kadın.

Her daim umudu temsil eden 'Kadın' dizisi...

Orijinal adı Woman... Bir Japon dizisinden uyarlanmış... 2013 yılında yayınlanmış. Yeri gelmişken burada bir gerçeğin altını çizmek istiyorum. Ülkemizde çok tutulan yerli dizilerin birçoğu çakma!.. Yabancı dizilerin yerli versiyonları...

Kadın da bunlardan biri...

Ama harika bir uyarlama yapılmış. Özellikle Bahar karakterini canlandıran Özge Özpirinçci, gösterdiği performansla devleşiyor. Acı çeken ama pes etmeyen bir karakteri resmen yaşıyor!..

Diğer oyuncular da rollerinin hakkını fazlasıyla veriyorlar.

Hikaye insanı içine alıyor. Hayatın gerçekleri ve herkesin yaşayabileceği acılar ekrana taşınmış. Bu dizi de her şey hayatın bir parçası gibi...

Severek izliyorum.

Diğer yerli dizilerden farklı özellikleriyle beni ekrana bağlıyor.

İzlemenizi öneririm.