30 günde 3 lider Kahramanmaraş’ta

Kahramanmaraş son 30 günde 3 siyasi partinin Genel Başkanını misafir edecek. CHP’li Kılıçdaroğlu, Ak Parti’li Başbakan Erdoğan ve BBP’li Topçu

Kahramanmaraş’a gelerek partilerinin programlarına katılacak.

 

Son 1 ay içerisinde 3 siyasi partinin genel başkanları farklı tarihlerde Kahramanmaraş’ta bulunacak. Liderlerin Kahramanmaraş gezi trafiği Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile başlayacak. 30 Temmuz Cuma günü Kahramanmaraş’a gelecek olan Kılıçdaroğlu Narlı beldesi ve Pazarcık İlçesi gezisinden sonra aynı gün saat 14.00’da Kahramanmaraş Merkezde mitinge katılacak. Daha sonra Göksun, Elbistan ve Nurhak’a geçecek olan Kılıçdaroğlu geceyi Elbistan’da geçirecek. 31 Temmuz’da Nurhak’taki festivale katıldıktan sonra Kilis’e geçecek.

 

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ise 31 Temmuz’da Kahramanmaraş’a gelecek. Topçu, 25 Mart 2009 tarihinde helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden BBP eski Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu için düzenlenen Hasret Kurultayına katılacak. Topçu Keş Dağında partileriyle bir arada olurken aynı saatlerde ise CHP’li Kılıçdaroğlu Nurhak’taki festival alanında olacak.

Başbakan Erdoğan ise 20 Ağustos’ta Kahramanmaraş’a gelecek. 12 Eylül’de yapılacak referandum çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş’ta halka seslenecek olan Erdoğan’ın mitingi ise 20 Ağustos Cuma günü saat 15.00’da başlayacak.

 

Haber Merkezi