2017 yılının değerlendirmesi ve 2018 yılında yapılacak olan çalışmaların anlatıldığı Türkoğlu Belediyesi 2018 yılı İstişare Toplantısı’na AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen, ilçe belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, AK Parti İlçe Yürütme Kurulu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Türkoğlu Belediyesi Nikah Sarayı’nda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’a övgüler yağdırdı.

TÜRKOĞLU CAZİBE MERKEZİ OLACAK”

Türkoğlu İlçesi’nin Osman Okumuş’un başkanlığı döneminde hızla geliştiğini ve gelişmeye de devam edeceğini vurgulayan Dilipak, “2017 yılını Türkoğlu’nda başarıyla tamamladık. Yapılan çalışmalarla birlikte şuanda farklı bir Türkoğlu ile karşı karşıyayız. Belediye başkanımız Osman Okumuş’a teşekkür ediyoruz. Türkoğlu’muz bu noktada çok daha güzel olacak. Türkoğlu’nda bir ilçede, hatta bir ilde, neler bulunması gerekiyorsa, onlar oluşuyor. İnşallah Türkoğlu’muz çok daha güzel bir cazibe merkezi olacak, bir ilçeye doğru hızla gidiyor. Türkiye’nin de, bölgenin de en güzel, en cazip merkezlerinden biri olacak” şeklinde konuştu.

TÜRKOĞLU ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK”

Türkoğlu Başkanı Osman Okumuş ise 2017 yılını çok başarılı bir şekilde tamamladıklarını belirterek, “Türkoğlu ilçemizin gelişmesi için yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yaptığımız çalışmalarla birlikte Türkoğlu’muz çok daha güzel olacak. Türkoğlu’nda bir ilçede, hatta bir ilde, neler bulunması gerekiyorsa, onlar oluşuyor. 2018 yılında da hiç ara vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Toplantıda, muhtarların sorunlarını dinleyen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak ve Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, sorunların en kısa sürede çözüme kavuşacağını söyledi.

Editör: Mahmut Beyaz