Düzenlenen veda programına, İlçe kaymakamı Serdar Kartal’ın yanısıra Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, İlçe Jandarma komutanı Çağatay Anıl Yazıcı, İlçe Emniyet Amiri Nevzat Poyraz, hakimler Müjde İlhan Sevimli, Rıdvan Uğuz ve Belediye başkan yardımcıları katıldı.

“YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLERİZ”

Ankaraya’ya tayini çıkan İbrahim Hakkı Tospatlı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, “Savcımız tayin nedeni ile ilçemizden ayrılıyor. Kendilerine Allah'tan yol açıklığı diliyorum, inşallah daha güzel yerlerde olur. Gittiği yerlerde ve bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum” dedi.

“HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM”

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ise konuşmasında, “Bugüne kadar birlikte çalıştığımız savcı arkadaşlarımız Belediyemizle çok güzel ilişkiler kurdular. Yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bizde bundan sonraki hayatlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“İYİ İLİŞKİLER KURDUM”

Görev süresi boyuncu Türkoğlu’nda iyi ilişkiler kurduğunu belirten Türkoğlu Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Hakkı Tospatlı da Türkoğlu’nda çalışmaktan büyük gurur duyduğunu söyledi. Tospolatlı, “Bu çalışma zarfı süresince iyi bir diyalog içinde olduk. İstemeden bilmeden yanlışımız olduysa hakkınızı helal edin. Kaymakamım, Başkanım ve diğer arkadaşlarımı adeta birer abi gibi kardeş gibi görüyorum, tekrarda hakkınızı helal edin” şeklinde konuştu.

Program sonunda konuşmaların ardından ilçeden ayrılan Savcı İbrahim Hakkı Tospatlı'ya plaketleri ve hediyeleri protokol üyelerince verildi.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz