Göksun Belediyesini de ziyaret eden Vali Pehlivan, yeni belediye hizmet binası inşaatını gezerek Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’dan bilgiler aldı. İlçede yapılan projeler hakkında da bilgiler alan Vali Pehlivan, “Geçen süre içerisinde Göksun ilçemizde altyapıdan üst yapıya kadar bütün kamu hizmetlerinde önemli değişikler olmuş” dedi.Vali Pehlivan, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Öncelikle değerli kaymakamımıza, değerli belediye başkanımıza ve değerli Göksunlu hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Mülki idare amirleri olarak görevimiz gereği yurdumuzun çeşitli yerlerinde görev yapıyoruz. Görev süremizin sonunda yaptığımız hizmetlerin yanında, yaşadığımız hatıralar giderek fazla anlam ve değer kazanıyor. Göksun’da da bu anlamda ailecek çok güzel günlerimiz geçti ve bizim içnunutulmaz bir yere sahip oldu. Ziyaretimiz kapsamında hem Kaymakamlığımız hem de Belediyemizi ziyaret ettik. Belediye Başkanımızla yeni hizmet binasını gezdik. Öncelikle bu binamızın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bu projenin hayata geçmesinden dolayı da belediye başkanımıza teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum, kutluyorum. Geçen süre içerisinde Göksun ilçemizde önemli değişikler olmuş. Altyapıdan üst yapısına kadar bütün kamu hizmet alanında, ulaşım hizmetlerinde, içme suyu, kanalizasyon, doğalgaza kadar ilçemizde önemli yatırımlar gerçeklemiş. Belediye hizmetlerinde çok önemli mesafeler alınmış. Mahallelerde yapılan sosyal donatılar, parklar, sosyal hizmet alanları gibi. Dolayısıyla bunlar bir emeği yansıtıyor. Bunlardan dolayı da belediye başkanımızı ayrıca tebrik ediyorum. Aynı şekilde kaymakamlık alanında da çok güzel hizmetler yapılmış. Her şeyden önce hemşehrilerimizin yakın ilgisi, teveccühü bizleri çok mutlu etti. Yıllar önce de buradan ayrılırken çok hoş duygularla ayrılmıştık. Bizim için unutulmaz olan o günleri adeta yeniden yaşamış olduk. Kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve Göksunlu hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Yakalanmış olan bu güzel çalışma ortamının ve hizmet yarışının, hizmetlerde atılan adımların artarak devamını diliyorum.”

Ülkemizinmilletiyle ve devletiyle bölünmez bir bütün olduğuna vurgu yapan Vali Pehlivan,açıklamasına şöyle devam etti: “Ülkemizin birliği, beraberliği, huzuru, güvenliği ve esenliği çok önemli. Bu anlamda benimde görev yapmış olduğum Şırnak İlinin de sınır teşkil ettiği Suriye’de Barış Pınarı Harekatı gerçekleştirildi. Gerek bu operasyonda, gerek Pençe operasyonunda, gerek Kıran operasyonlarında görev alan Kahraman Mehmetçiğimizi ve tüm güvenlik birimlerimizi şükranla yad ediyorum. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize acil şifalar temenni ediyorum. Ülkemiz milletiyle, devletiyle bölünmez bir bütündür. Bu gün Göksun’dayız bu birlik ve beraberliği burada görüyoruz. Yurdumuzun her tarafında inşallah bu huzur ortamının daim olması konusunda bizler de elbette üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz, çalışacağız. İnşallah ülke olarak her geçen gün, gelişmişlik, kalkınmışlık yolunda daha güçlü, daha müreffeh olma yolunda Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yürümeye devam edeceğiz.”

İlçe Kaymakamı Ejder Demir’de yaptığı konuşmada, “Göksun ilçemizim unutulmaz kaymakamlarından olan sayın valimize ilçemizi şereflendirdiğinden dolayı, nazik ve nezaketli ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“AHDE VEFANIN EN BÜYÜK ÖRNEĞİNİ YAŞADIK”
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’da yaptığı konuşmada, “Sayın valimiz, hem ahde vefanın, hem de devlet adamlığının en büyük örneğini gösterdiler. Biz kendilerine her zaman minnettarız.” dedi. Başkan Aydın, yaptığı açıklama da şunları kaydetti:

“Belediye Başkanı olarak ikinci dönemime geldiğim bu süreçte yapmış olduğumuz hizmetlerin büyük bir bölümünü birlikte planlamıştık. Yeni belediye hizmet binamızın ilk planlarını da birlikte yapmıştık. Biz yerel yöneticiler şehrimizi ve halkımızı mutlu etmek için her türlü gayreti gösteririz. Ancak devlet kurumlarıyla ve merkezi idareyle iyi bir koordinasyon içinde olursak bu hizmetleri ve yatırımları daha kısa süre içinde ve daha verimli bir şekilde halkımıza ulaştıracağımızı biliyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz.”

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz