Elbistan Şeker Fabrikasınında arasında bulunduğu 14 şeker fabrikasının satışı için ihale süreci başlatılırken, Şeker İş Sendikası Elbistan Şubesi tarafından satışın durdurulması amacıyla imza kampanyası başlatıldı.
Şeker İş Sendikası Elbistan Şubesi Başkanı Mehmet Kılıç, fabrikanın özelleştirilme sürecinin durdurulması için başlattıkları imza kampanyasında hedeflerinin 5 milyon imza toplamak olduğunu söyledi.
Elbistan'da Uzunçarşı girişinde açtıkları imza stantı önünde konuşan başkan Kılıç, "Türkiye genelinde 25 şeker fabrikası içerisinde 14 fabrika özelleştirme kapsamına alındı. Bu özelleştirmenin durdurulması amacıyla 25 şeker fabrikasının bulunduğu yerlerde Şeker İş Genel Merkezi tarafından imza kampanyası başlatıldı. İlk olarak hedefimiz bir milyon imza toplamaktı. İmza kampanyasına gösterilen ilgi ziyadesiyle bizleri memnun etmiştir. Şimdi hedefimiz bu özelleştirme sürecinin durdurulması için Türkiye genelinde 5 milyon imza toplamak. Elbistan'da yaşayan çiftçilerimiz ve esnafımız başta olmak üzere herkesin bu imza kampanyasına destek olmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Haber:Erdi İşbilir

Editör: Mahmut Beyaz