Elbistan'da Küçük Sanayi Sitesi 19/A blokta hizmet veren Aydın Oto Elektrik ve Elekronik tamirciliği yapan Mehmet Aydın, iş yerine getirdiği cihaz ile otomobillerin kalorifer temizliğini göğüs bölümünü sökmeden yapıyor ve temizleme işlemiyle yüzde 100 verim elde edildiğini söyledi.

Kalorifer sistemi arızalı olan araçların ön kısmının sökülme işleminin oldukça zor ve zahmetli olduğunu belirten Mehmet Aydın, "Kalorifer sistemi arızalı olan araçların ön kısmını sökmek oldukça zor ve zahmetli idi. Yüksek maliyetli olması nedeniyle araç sahiplerinin çok tercih ettiği bir yöntem değildi. Gelişen teknoloji ile birlikte bu işlem artık daha basit bir hal aldı. Şimdi yeni aldığımız bu cihazla birlikte ısıtma problemi olan aracın ön kısmında yer alan, kalorifer girişlerini söküp cihazın hortumunu bağlamak yeterli. Cihaz belirlli sıcaklığa ulaştığında temizlik işlemi başlıyor. Yarım saat süren temizlik işlemi sonrası yüzde 100 verimlilik sağlanmış oluyor." dedi.

Kalorifer sistemi arızalı olan araçların ön kısmını sökme işleminin 600 lira gibi bir maliyet oluşturduğunu belirten Mehmet Aydın, cihaz sayesinde bu masrafın 80 TL'ye kadar düştüğünü belirtti.

Aydın bilgi almak isteyen araç sahiplerinin ise 0 546 484 44 46 nolu telefonla kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.

Haber: Erdi İşbilir

Editör: Mahmut Beyaz