Kalealtı Mahallesi'ndeki Haluk Gökalp Kılınç Ortaokulu öğrencileri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de bulunan askerleri motive etmek ve onların yanında olduklarını göstermek için mektup yazdı.

Öğrenciler, Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığına giderek Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan Sert'e, Afrin’e gönderilmek üzere yazdıkları mektupları teslim etti.

Minik öğrencileri karşılayan askerler, öğrencilere ikramında bulundu. Yazdığı mektubu Yüzbaşı Sert'e okuyan bir öğrenci, duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Öğrencilerin yazdıkları mektupları teslim alan Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sert, “Okul idarecilerine ve küçük öğrencilerimize bize Afrin’deki askerlerimize destek olmak amacıyla getirdikleri mektuplardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Bu ziyaret bizi, çok mutlu etti. Afrin’deki askerlere yazılan mektupları teslim aldık. Mektupları, Afrin’de görev yapan, bizim için mücadele veren Türk askerlerine emanet etmek için teslim aldım. Bu ziyarette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber:Erdi İşbilir

Editör: Mahmut Beyaz