Adana, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Bingöl, Elazığ, Malatya ve Şanlıurfa KYK il müdürleri Adıyaman İl Müdürlüğünün koordinasyonunda Adıyaman'da bir araya gelerek genel istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.
Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğünün ev sahipliği yaptığı değerlendirme toplantısında, yurt müdürlüklerinin fiziki altyapıları ile bu yurtlarda yapılan çalışmaları yerinde inceleme ve bu çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunma fırsatı elde etti.
Gerçekleşen toplantıda bilgi ve deneyim paylaşımı ile hizmet kalitesinin daha üst seviyelere çıkartılması için nelerin yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulunan il müdürleri, kendi illerindeki uygulamalar ile buradaki uygulamaları kıyaslama imkanı buldu.
Bir taraftan kurumsal olarak Adıyaman'daki yurtları inceleme imkanı bulurken diğer taraftan da Adıyaman'ı tanıma fırsatı elde etti.
Adıyaman merkez, Safvan Bin Muattal Türbesi, Karakuş Tepesi, Cendere Köprüsü, Arsemia ve Nemrut dağı gibi Adıyaman'ın tarihi ve turistik alanlarını gezen KYK il müdürleri Adıyaman'ın böyle bir potansiyele sahip olmasının son derece memnuniyet verici olduğunu Adıyaman'a gelmeden önce bu zenginliklerin çok fazla bilinmediğini ifade ettiler.
Oldukça verimli geçen çalışma sonucunda böyle bir etkinliğin son derece faydalı olduğu, iller arasında uygulama birlikteliğinin sağlanması, örnek çalışmaların yerinde incelenmesi ve model olabilecek çalışmaların yaygınlaştırılması açısından faaliyete katılan herkes tarafından ortak bir görüş olarak dile getirildi.
Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sami Köroğlu, “ Yakın çevre illerin il müdürlerini ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Hem birlik beraberlik mesajları verirken bir yandan da Adıyaman’a tanıtım konusunda desteklerimizi sonuna kadar sürdürüyoruz. Biz KYK Adıyaman olarak öğrencilerimize evlerini aratmayacak şekilde ev sahipliği ve otel konforunda hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz genel istişare toplantısında da asıl konumuz öğrencilerimize sunacağımız hizmet kalitesini daha nasıl arttırabilirizin cevabını bulmaktır. Katılım sağlayan tüm il müdürlerine teşekkür ederim” dedi.

Editör: Mahmut Beyaz