Akkoyun, Anadolu İmam Hatip Lisesi binası inşaatı, Endüstrü Meslek Lisesi ve atölye binası inşaatı ile Söğütlü Çayı ıslah projesi çalışmalarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.
Söğütlü Çayı dere yatağı ıslahı ve Esentepe İMKB Okulu karşısına yapılan köprü inşaatında inceleme yapan kaymakam Akkoyun, "Toplam 2 bin 750 metre uzunluğundaki ıslah alanının, harfiyat işi bitti. 2 bin metre taş döşenirken son 750 metresinde ise çalışmalar devam ediyor. Köprü yapımında ise çalışmalar yüzde 80 oranında tamamlandı. Söğütlü çayı ıslahı projesi tamamlandığında çevresinde ki yeşil alan ve peyzaj çalışmaları ile birlikte vatandaşlarımıza bir yaşam alanı ve cazibe merkezi daha kazandırmış olacağız. Yaklaşık 12 milyon TL'lik bu kamu yatırımının ilçemize kazandırılmasında emeklerini esirgemeyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Sayın Mahir Ünal'a teşekkür ediyoruz" dedi.
Elbistan Kaymakamı Akkoyun, "İlçemizde yapımı devam iki adet eğitim binası bulunuyor. 48+10 derslikli Elbistan İmam Hatip Lisesi, Yurt Binası ve Kapalı Spor Salonu inşaatı ile 24 derslikli Meslek Lisesi ve 2 atölye binasının yapımı tamamlandığında ilçedeki hem eğitim öğretim hem de derslik sayısı noktasında ciddi anlamda katkısı olacaktır" diye konuştu.
Akkoyun, yatırımlarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Haber: Erdi işbilir

Editör: Mahmut Beyaz