Elbistan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından oluşturulmaya başlanan Şehitler Ormanı için Göksun Orman İşletme Şefliğinden 500 adet çam fidanı temin edildi.

Fidanlar, Kızılcaoba Mahallesi'ndeki Taşoluk mevkisindeki ağaçlandırma bölgesinde polis ve jandarma personeli ile öğrencilerin katılımıyla toprakla buluşturuldu.

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, fidan dikiminde yaptığı konuşmada, terörle mücadelede ve 15 Temmuz'da şehit düşenleri rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

Yaklaşık 118 dönümlük alanın şehitler anısına orman yapılması için emniyet müdürlüğüne tahsis edildiğini belirten Kaymakam Akkoyun, "Asker, polis ve öğrencilerimizle birlikte bugün 500 fidanı toprakla buluşturuyoruz. İnşallah hepsi tutar ve burada bulunan herkesin şimdiden bir dikili ağacı olur." dedi.

Fidan dikimi törenine katılan Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Feryat Sorkut ise, "Bir şehit ağabeyi olarak bugün burada gördüğüm manzara beni duygulandırdı. Terörle mücadele ve 15 Temmuz'daki darbe kalkışmasında bu vatan için şehit düşen herkesi rahmet ve minnetle anıyorum." diye konuştu.

Elbistan İlçe Emniyet Müdürü Hakan Aşı da, burada şehitler anısına oluşturulan ormanlık alana dikilen fidanların büyüdüğünü görmenin kendilerine de nasip olmasını diledi.

Editör: Mahmut Beyaz