İlçe binasının açılış törenine, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Faruk Atlı, Elbistan İyi Parti Kurucu İlçe Başkanı Kürşad Ali Yıldırım ve partililer katıldı. İstiklal Marşının okunması ve saygı duruşunun ardından yapılan açılışta konuşan Özdağ, "Türk ordusu büyük bir askeri operasyona başladı. Allah ordumuzun yardımcısı olsun. Ordumuzu zaferden zafere götürsün. Kılıçları keskin olsun. Çok zor bir coğrafya, birbiri ile düşman ve hasım devlet ile örgüt çok dar bir alanda çatışma yaşıyorlar. İşte böyle bir alana Türk ordusu dün itibariyle müdahale etmiş durumdadır. Bu askeri operasyonu sonuna kadar destekliyoruz. Bu konudaki görüşlerimizi genel başkanımız açıkladı" dedi.

İYİ PARTİ SAFLARINA GELİN”
Özdağ, "Daha önce başka partilerde olabilirsiniz. Başka düşünce ve siyasetleri benimsemiş olabilirsiniz. Ama bugün o gün değildir. Üzerinizden o gömleği çıkartmayın. Hangi gömlek varsa kalsın. Ama o gömleğin üzerine vatanseverlik ceketini giyin ve İyi parti saflarına gelin." dedi. "Biz bu ayrıştırma diline son vermek için varız" diyen Özdağ, "AK Partili, MHP'li, CHP'li ve Saadet Partili de bizim kardeşimiz. Özetle biz bir tarafta FETÖ, diğer tarafta PKK, bir sınır çiziyoruz ve onun dışında İyi partide bütün vatanseverlerin bir araya gelmesini arzu ediyoruz" dedi.

HANGİ ADIMI ATACAĞIMIZI GAYET İYİ BİLİYORUZ”
Özdağ, "Milletin birliğini sağlarken bazı şeyleri de yapmak zorundasınız. Önce terörü ortadan kaldıracağız. Terörle mücadeleyi en iyi bilenler bu part ide bir araya geldiler. PKK, İŞİD ve FETÖ ile mücadele için uzun vadeli stratejik bir planlama yapıldı. İktidara geldiğimiz ilk gün değil ilk saatlerde hangi adımı atacağımızı gayet iyi biliyoruz" diye konuştu.
Konuşmanın ardından genel başkan yardımcısı Özdağ'a resminin bulunduğu halı dokuma tablo hediye edildikten sonra kurdele kesimi yapıldı.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ ve beraberindekiler ilçe binasını gezdi.

Haber: Erdi İşbilir

Editör: Mahmut Beyaz