Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Belediye İş Merkezi Meydanında düzenlenen iftar buluşmasında masaları tek tek dolaşarak, yağmur ihtimaline rağmen büyük ilgi gösterip iftar programına katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek, Ramazan-ı Şeriflerini tebrik etti.

İftar öncesi sahne alan Grup Davet İlahi ve Semazen ekibi, seslendirdikleri ilahiler ve sema gösterisi ile iftara gelen vatandaşlara güzel bir Ramazan akşamı yaşattılar.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin mobil mutfak tırı ile destek verdiği iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, geleneksel iftar programı ile birlik, beraberlik ve kaynaşma ortamı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti:“Rabbim bizleri bu güzel ülkemizde her zaman bağımsız ve hür bir şekilde ibadetini yapan, onuruyla ülkesinde dimdik yaşayan insanlardan eylesin. Bizler birbirimizi sevdiğimiz sürece, saydığımız sürece, birbirimize olan hoşgörümüzü devam ettirdiğimiz sürece inşallah bu ülke payidar olacak. Hepinizin Ramazan-ı Şerifinizi kutluyorum. İnşallah bu ay vesilesiyle rahmete ve mağfirete muhatap olalım, Rabbim günahlarımızı affeylesin. Hepinize tekrar hoş geldiniz diyor, saygılar sunuyorum.”

Konuşmaların ardından ilahi sanatçısı Adem Köşker’in okuduğu Kuranı Kerim tilaveti ve ezanın ardınan vatandaşlar hep birlikte iftar yaptılar.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz