Günümüzde artık kadınlar kadar erkekler de kişisel bakıma ve dış görünüşlerine büyük özen gösteriyorlar. Elbistan İlçesinde yıllardır hizmet veren Emre 2 Saç Tasarım Merkezi, hizmetlerine bir yenisini eklerken Elbistan İlçesinde bir ilke imza attı. Elbistan’ın ilk erkeklere özel kişisel bakım ve güzellik salonu Emre 2 Saç Tasarım Merkezi bünyesinde hizmete girdi. Bundan sonra Elbistan ilçesinde yaşayan ve kişisel bakım ile dış görünüşüne önem veren erkekler bu salonda, profesyonellerce sunulan cilt bakımından maniküre, liftingden istenmeyen tüyleri ortadan kaldıran ağdaya kadar birçok uygulamadan faydalanabilecekler. Günümüzde erkeklerdeki kişisel bakım anlayışı saç kestirmekten ve tıraş olmakla sınırlı değil. Birçok erkeğin bu konuda bakış açısı değişmiş durumda. Erkekler artık en az kadınlar kadar dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteriyor. Elbistan İlçesinde yıllardır hizmet veren Emre 2 Saç Tasarım Merkezide erkeklerin değişen bu yaklaşımı karşısında kolları sıvadı. Emre 2 Saç Tasarım Merkezi, dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren erkeklerin bu ihtiyacını karşılamak için bünyesinde kişisel bakım ve güzel salonu açtı. Üstelik bu salon Elbistan’da bir ilk.

SADECE DÜZENLİ BİR CİLT BAKIMI SAYESİNDE CİLDİNİZDEKİ SORUNLARDAN KURTULABİLİRSİN”

Emre 2 Saç Tasarım Merkezi bünyesinde çalışan Güzellik Uzmanı Emine Duyar, cilt bakımının çok önemli olduğunu ve erkeklerin ciltleri ile ilgili bir takım sorunlardan düzenli cilt bakımı sayesinde kurtulabileceklerini ifade etti. Duyar, 20 yılı aşkın bir süredir bu işi yaptığını söylerken erkeklere cilt bakımı konusunda oldukça dikkatli olmaları gerektiğini ve sadece profesyoneller tarafından cilt bakımı yapılması gerektiğini söyledi. Güzellik Uzmanı Emine Duyar; “ Erkekler ciltleri ile ilgili bir takım sorunlardan düzenli cilt bakımı sayesinde kurtulabilirler. Örneğin cilde çok yoğun bir şekilde yağlanma varsa, düzenli  yapılan bakımlar neticesinde yağ bezelerin çalışması azaltılarak yağlanma mümkün olduğu kadar en aza indirilebilinir. Cilde yoğun bir şekilde kuruma problemi varsa ve cilt kuru bir yapıya sahipse, kullanılan ürünlerle yağ bezelerinin faaliyetlerini arttırarak cildin dengesi sağlanabilir, hassasiyet azaltılabilir. Olgun ciltlerde ise yapılan bakımlarla, cilde kırışıklık tedavisi ve elastikiyet kaybı tedavisinde çok başarılı sonuçlar alınabilir. Evde yapılan günlük cilt bakımları günlük temizliklerdir. Fakat detaylı cilt bakımlarının muhakkak Güzellik Salonlarında ve hijyenik bir ortamda yaptırılmaları gerekmektedir. Örneğin yağlı bir cilde evde bakım yapıldığında siyah noktalar genellikle çıkartılmaya çalışılır. Buda istenmeyen sonuçlara neden olabilir. Bu işlemlerin, güzellik salonlarında ve uzman kişiler tarafından belirli bir periyotla yapılması gerekmektedir” dedi.

 "Elbistan’ın Böyle Bir Salona İhtiyacı Vardı"

Dış görünüşüne ve kişisel bakımına özen gösteren müşterilerinin bu ihtiyacını gördükleri için böyle bir salon açtıklarını ifade eden Emre 2 Saç Tasarım Merkezi sahibi Emre Arslan, "Emre 2 Saç Tasarım Merkezi olarak yaklaşık 30 yıllık tecrübemizle müşterilerimize itina ve titizlikle hizmet veriyoruz. Artık günümüzde erkeklerin kişisel bakım anlayışları sadece saç kestirmekten ve tıraş olmaktan ibaret değil. Erkekler de en az kadınlar kadar kişisel bakımına ve dış görünüşüne özen gösteriyor. Elbistan’da bu alanda erkeklere özel bir salon yoktu. Bizde müşterilerimizin bu ihtiyacını gördük ve karşılamak için böyle bir salon açtık" dedi.

Cilde dair ne ararsan burada”

Erkeklere özel olarak açılan bu salonda cilt bakımından manikür ve pediküre liftingden ağdaya kadar birçok hizmetin verildiğini belirten Arslan, bütün bu hizmetlerin alanında oldukça profesyonel bayan güzellik uzmanı tarafından verildiğini söyledi. Arslan, "Burada müşterilerimize her türlü cilt bakımını yapıyoruz. Üstelik bu bakımı sadece belirli cilt gruplarına değil bütün cilt gruplarına yönelik rahatça uygulayabildiğimiz gibi cilt masajı da yapıyoruz. Aynı zamanda isteyen müşterilerimize manikür, pedikür, nasır tedavisi ve ayak tırnak batımı hizmetlerimiz olduğu gibi göğüs, sırt ve koltuk altı ağdası da yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Erkeklere özel Lifting uygulaması’

 Elbistan İlçesinde yine bir ilk olarak özel bir cihazla lifting uygulaması da yaptıklarını kaydeden Arslan, "Müşterilerimiz ve halkımız için bir ilk olan salonumuzda aynı zamanda bir başka ilki daha gerçekleştirdik. Salonumuzda özel bir cihazla lifting uygulaması yapıyoruz. Bu uygulamanın içerisinde ise kaş kaldırma, gözenekleri sıkılaştırma, yüz gerdirme ve kırışıkları giderme yer alıyor" dedi. Bu hizmetleri vermeye kısa bir süre önce başladıklarını ifade eden Arslan, bütün bu uygulamaların alanında profesyonel bayan güzellik uzmanı tarafından yapıldığını vurguladı.

Bayan güzellik uzmanı çalışıyor”

Arslan son olarak şunları söyledi: "Bütün bu uygulamalarımız alanında profesyonel sertifikalı bayan güzellik uzmanı tarafından yapılıyor. Emre 2 Saç Tasarım Merkezi olarak önceliğimiz her zaman müşterilerimize ve halkımıza en güzel ve en temiz hizmeti sunmak olmuştur. Bizim amacımız para kazanmak değil her zaman müşterimizin salonumuzdan memnun bir şekilde çıkması. Bugüne kadar bu anlayışla hizmet verdik. Bundan sonrada bu anlayışla hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Erdi İşbilir/Elbistan

Editör: Mahmut Beyaz