Kalem Tutan Eller Üşümesin Projesi kapsamında Ekinözü Belediyesi ile sosyal medyadan örgütlenen “Kardeş Payı Platformu” Kırsal Mahallerde bulunan Kabaktepe Çayobası İlk ve ortaokulundaki İhtiyaç sahibi öğrenciler için kışlık yardım seferberliği başlattılar. ‘Kalem Tutan Minik Eller Üşümesin’ projesi kapsamında başlatılan kampanyada Kardeşlikpayı Platformundan Eğitimci, Yazar Hilal Erdoğan, Mustafa Şahin ve Rüstem Yılmaz’nın destekleri ile 40 öğrenciye mont ve bot yardımında bulunuldu.

Çayobası İlk ve Ortaokulundaki Yapılan dağıtım Töreninde konuşan Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen “Ekinözü Belediye Başkanlığı olarak Ekinözü okullarımızda ihityaç sahibi öğrencilerimize mont, ayakkabı, kaban dağıtıyoruz. Tabi ki bu yardım kuruluşlarına, özellikle teşekkür ediyorum. İş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Biz inşallah Ekinözü ilçemizde tüm öğrencimizi bu kış mevsiminde gönül almaya devam edeceğiz Bu yardımlarımız devam edecektir.” Kardeş Payı Platformu sözcüsü: “Rüstem Yılmaz: “Biz de değerli başkanımız, Ekinözü Belediye Başkanımızın projesine kulak vererek Ankara’dan yol aldık. Ve Ekinözü’ndeki okulumuza geldik. Minik öğrencilerimizi mutlu ettik, biz de mutlu olduk onlarla beraber. Onların yüzünde bir tebessüm bıraktıysak ne mutlu bize ”dedi.

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen ve Kardeş Payı Platformu sözcüsü Rüstem Yılmaz’nın elinden kıyafetlerini alan öğrenciler ise duygularını şu şekilde ifade ettiler. Murat Elveren: Bize kış gününde sıcak montlar getirdiniz, ayakkabılar, bizi ısıttınız, teşekkür ediyoruz size.”Elif Kapalıgönül: “Teşekkür ederim böyle bir şey yaptığınız için. Yüzümüzde bir tebessüm bıraktınız. Ayrıca iş adamlarına da teşekkür ederim, yardım kuruluşlarına da. Sizin hakkınızı biz ilerde meslek alarak vereceğiz.”Mehmet Ece: “Değerli iş adamlarımıza, Ekinözü Belediye Başkanımıza bu soğuk günlerde bizi ısındırdığı için teşekkür ederiz.”

Haber Merkezi


 


 


 


 

Editör: Mahmut Beyaz