Esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Başkan Güven, Atatürk, Elçibey, Dedebaba ve İmamoğlu,  Caddeleri üzerinde bulunan Esnaflar ve vatandaşları ziyaret etti.

Sık sık ziyaretlerde bulunan, beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Güven alışveriş yapan halkla da sohbet etti.

Her fırsatta işyerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Güven, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, talepleri dinliyor. Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven , “Hizmetlerimize halkımızın desteğiyle hız kesmeden devam ediyoruz, Dualarını bekliyoruz” dedi.

Çarşı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Güven, sorunları çözmek için elbirliği ile çalıştıklarını ifade etti. 

Belediye hizmetlerinin aksatılmadan devam edeceğini ve Afşin’i yaşanılabilir bir şehre dönüştürmek için çalışmaların ara vermeden sürdürüleceğini belirten Güven, “Afşin için güzel projelerimiz vardı ve hepsini bir bir hayata geçirdik. Hamd olsun göreve gelmeden önce vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projelerin hepsini halkımızın hizmetine sunduk. İlçe merkezimizin tüm mahallelerine parke ile sıcak asfalt çalışması yaptık.

 Belediye olarak ilçe tarihinin en fazla üstyapı çalışmasını gerçekleştirdik. Yine modern bir hayvan pazarını çiftçilerimizin hizmetine sunuyoruz. Afşinli vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi tek tek hizmetlerimizi yerine getiriyoruz. Çalışmalarımıza da ara vermeden devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”diye konuştu.

Esnaf, Başkan Güven’in kendilerini ziyaret etmesi ve Afşin’de yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür etti. 

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz