Elbistan'da faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın temsilcileri ile AK Parti Elbistan ilçe teşkilat üyelerinin katıldığı toplantıda başkan Sungur, gazetecilerin toplumun nabzını tutan en önemli aracılar olduğunu, basın ve medya sektörünün topluma yön veren en önemli mekanizma olduğunu dile getirdi. 
Mesai kavramı gözetmeksizin gece-gündüz demeden görev yapan ve görev bilinciyle her zaman işini ailesinden ve sevdiklerinden üstün tutan basın ve medya çalışanlarının öneminin her geçen gün daha da arttığını ifade eden Sungur, "Bütün gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum" dedi.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Çevik'te, zor şartlarda başarıyla hizmet eden gazetecilerin gününü kutlayarak, mesleklerinde başarılar diledi.
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Talip Karaç'ta, "Demokrasimizin en temel dayanaklarından birini oluşturan, barış, huzur ve güvenin sağlanmasına katkılar sağlayan tüm basın mensuplarımızın 'Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum." dedi.
Aksu Televizyonu Elbistan Temsilcisi Ali Öztürk'te gazetecileri özel günlerinde yalnız bırakmayan AK Parti ilçe teşkilat başkanı Hasan Sungur ve yönetim kuruluna nazik davetleri için teşekkür etti.

Haber: Erdi işbilir

Editör: Mahmut Beyaz