Haziran ayında Türk halkı sandığa gidiyor.Seçimler demokrasinin olmazsa olmazıdır.Şimdi, söz ve yetki vatandaşın...Sonuç ne çıkarsa çıksın halkın tercihine saygılı olmakta demokratik olgunluktur.

Pekala,sokaktaki insan seçimlerden ne bekliyor?İşte bütün mesele bu!.. Erken seçimin anahtarının bu tümcede saklı olduğunu düşünüyorum.

Bu soruyu seçime katılan bütün partiler mutlaka değerlendiriyorlardır.Ama seçim atmosferi bazen gerçekleri arka plana iter,insanı sağlıklı düşündürmez.

Toplum olarak çekişme ve kavga ortamından artık yorulduk; kardeşlik, birlik ve beraberlik istiyoruz.

Ben ve benim gibi düşünen pek çok insanın birinci özlemi huzur ve istikrar ortamı, arkasından ekonomi...Öncelikle vatandaşın cebini düşünmesi tabi ki doğal bir tepki ...Kamuoyu araştırmaları da zaten bunu gösteriyor.

Bir de dünyadaki gelişmeleri göz ardı edemeyiz. Dünya üzerinde terör üzerinden yaşanan kirli oyunları hep beraber izliyoruz.Özellikle Ortadoğu bir ateş çemberi...Coğrafyamızda söz sahibi olmanın yolu da güçlü olmak.. Güçlü bir devlet olmanın yolu da güçlü bir yönetim sisteminden geçiyor

İş dünyası da istikrarsızlığı, belirsizliği, kaosu istemiyor. Ekonomide en kötü tablo belirsizlik...Bunun acı deneyimlerini milletçe yaşadık ;krizleri hatırlamak gerekir.

Seçimlere doğru giderken en büyük ihtiyacımız demokrasi şöleni atmosferi...Başka çaremiz de yok.Bu memleket bizim,başka Türkiye yok !..