Sizlere biraz sosyal medyadan bahsetmek istiyorum... Bugün ülkemizde sosyal medya ağlarını kullanmayan hemen hemen yok sayılır.  En azından birisini mutlaka kullanıyordur. Çoğunluk olarak ta teknolojik aletleri meraklı olan ülke vatandaşımız marifet sanıp hepsini de güzel bir şekilde kullanmaktadır.

 

Mesela sosyal medya üzerinden bir kişi kimin ile arkadaş,  nereye gider, ne yapar, hangi müzikten hoşlanır, ne yer, nerde yer, hangi takımı tutar. Hangi siyasi görüşü savunur, hangisine karşıttır, bütün duygularını kendisini sosyal medya da özgür hissederek yazarken bu kişi ve kişiler aslında bilmeyerek sosyal medya aracılığı ile soysal medyayı kontrol eden uluslararası büyük güçlere bilgi akışı sağlamaktadır.

 

Bugün bölgesel kaoslara baktığımızda bunların bütün plan ve programları Tavistock Enstitü tarafından stratejik işleyiş planları hazır hale getirilerek Stratfor ile uygulama aşamasına geçip, c.i.a. ile genel koordinasyon sağlanmaktadır.

 

Bu teknolojik esaret ve baskının içerisinden çıkarak ülkemizi, milletimizi ve devletimizi daha müreffeh ve daha başarılı yarınlara taşımak için mutlak suretle teknolojik alanda çok büyük adımlar ve atılımlar yapmamız gerekmektedir...