ZMO heyetini makamında kabul eden Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, öncelikle yeni seçilen ZMO Başkanı Doç. Dr. Ziya Dumlupınar ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti ve başarılar diledi.

Sivil toplum kuruluşlarının yüklendikleri görevlerin önemine değinen Başkan Mahçiçek; “Kuşkusuz şehirlerin gelişmesinde STK’ların büyük önemi var. Bu anlamda Ziraat Mühendisleri Odası’nın da daha önemli rolü olduğunu düşünüyorum. Bütün üyeleri akademik kariyer sahibi kişilerden oluşuyor.

Bizler de Onikişubat Belediyesi olarak, belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra eğitime büyük önem veriyoruz. Ülkemizin nitelikli insanlara ihtiyacı var. Nitelikli gençlerin yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Öğrencilerimizi bilgi ile buluşturuyoruz. Tüm şehirde kitaplar dağıttık. İlçemizi bilgi kültür evleri ile donattık. Şimdi 1200 öğrencimize üniversiteye hazırlık dersleri veriyoruz. Yeni yaptıracağımız İmam Hatip Okulunda aynı zamanda yazılım dersleri verdireceğiz. Nitelikli bir toplum oluşması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yaptıkları diğer hizmetlerden de kısaca bahseden Başkan Mahçiçek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ZMO Yönetimine tekrar başarı dileklerini iletti.

ZMO Başkanı Doç. Dr. Dumlupınar da, Başkan Mahçiçek’in çalışmalarını başarılı bulduklarını ifade ederek: “Şehrimize yapmış olduğunuz hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler de oda olarak şehrimiz adına üzerimize düşen görevleri yapmaya hazırız” dedi.

Geçtiğimiz yıl hizmete açılan Yürüyüş ve Bisiklet Yolunun güzel bir proje olduğunu söyleyen Doç. Dr. Dumlupınar, zemin çalışmaları biten ve yapımına başlanan Kılavuzlu Rekreasyon Alanı Projesinin heyecan uyandırdığını belirtti.

Ayrıca Oda Yönetimi olarak, yapacakları projeleri de anlatan Doç. Dr. Ziya Dumlupınar, belediyenin çalışmalarını da katkı sağlayabileceklerini belirtti.

Sohbetin ardından, çektirilen hatıra fotoğrafı ile ziyaret son buldu.

Editör: Mahmut Beyaz