Eğitim Bir Sen Elbistan Temsilcisi Tahsin Çıplak, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla ilçede görev yapan bütün öğretmenlere Türk bayrağı hediye ettiklerini söyledi.
Sendika 
Eğitim Bir Sen Temsilcisi Tahsin Çıplak, Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun tarafından 'Şanlı Bayrağımızla Mehmetçiğe Destek' sloganı ile başlatılan bayrak çağrısına katılarak, eğitim camiasına ve Elbistan'daki vatandaşlara 4 bin adet bayrak dağıttı.
Başkan Tahsin Çıplak, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sendika olarak, gerek duyulduğunda tüm teşkilat olarak cepheye koşmaya Türkiye Cumhuriyeti Devletinin vereceği tüm görevlere hazır olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Mehmetçiğimiz sınırımızda terör unsurlarını temizlemek, bölgeye barış ve adalet getirmek için 'Zeytin Dalı Harekâtını' düzenledi. Bu harekat kapsamında yüzlerce terör yuvası yok edildi. Şimdi her zamankinden daha fazla bir olmanın bir yumruk gibi düşmanın sinesine vurmanın günüdür." dedi.
Çıplak, "Eğitim Bir Sen olarak bu umudun korunması adına yapılan 'Zeytin Dalı Harekâtını' destekliyor şanlı ve kahraman ordumuzun yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz. Gerek duyulduğunda tüm teşkilat olarak cepheye koşmaya devletimizin vereceği tüm görevlere hazırız. Cephede savaşan kahraman Mehmetçiğimize Allah'tan yardım diliyoruz. Zeytin Dalı Harekatında şehadet şerbeti içen askerlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ediyoruz." dedi.
"Küresel emperyalizmin ateşe attığı insanların kara bahtlarına güneş olup doğmak için başından beri sorumlu bir duruş benimsedik" diyen Çıplak, "Erdem yokluğuna karşı ruh ve beden tokluğunun, emeğin ve ekmeğin onurlu kavgasını veren Eğitim-Bir-Sen, zillete karşı duran milletimizle birlikte izzetli mücadelesine devam etmektedir. Davamız, insanlığın, ümmetin ve milletin özlem ve amaçlarından ayrı düşünülemeyecek beynelmilel bir ufka sahiptir. Bizi var ve vazgeçilmez kılan sebep, medeniyet tarihimizden tevarüs eden bir sorumluluk olarak sürdüre geldiğimiz hak ve özgürlük mücadelemizdir. Mücadelemiz, şahsi çıkarlarımızın çok üstünde bir varoluş davasıdır." diye konuştu.
Eğitim Bir Sen Elbistan Temcilsi Tahsin Çıplak, konuşmanın sonunda Milli Eğitim Müdürü Kürşat Bayazıt'a Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Haber:Erdi İşbilir

Editör: Mahmut Beyaz