Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KMESOB) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede; Divan Başkanlığını Cafer Tepe, Başkan Yardımcılığını Şeref Özsoy, Katip üyelikleri ise Yahya Bayram, Bekir Akgül ve Talip Çokbekler yaptılar.    

Kongrede bir konuşma yapan mevcut Başkan Bayram Akgül şunları ifade etti: “2014 yılında bizlere bu görevi yeniden vermiştiniz. Bu süre içinde büyük fedakârlıklarla sizlere hizmet etmeye çalıştık. Siz esnafımızın sorunlarını ilgili yerlere söyleyerek çözümler aradık. Çoğunun üstesinden gelmeye çalıştık. Değerli meslektaşlarımız sizlerin vermiş olduğu maddi ve manevi destekle çalışmalarımızı bundan sonrada aynı azim ve kararlılıkla devam ettireceğiz. Odamız başkanlığına bağlı üyelerin sorunları masaya yatırılmış olup çare aranmıştır. Kongrenin halkımıza, esnafımıza hayırlı ve uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan dilerim.”

Gündem maddelerinin tek tek görüşülerek karara bağlanmasının ardından tek listeli olarak seçimlere geçildi. Tek liste olması nedeni ile katılımın düşük olduğu 136 üyeli kongrede 56 üyenin oyunu alan mevcut Başkan Bayram Akgül güven tazeleyerek yeniden seçildi.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: Bayram Akgül (Başkan), Yavuz Taş, Mehmet Akpolat, İhsan Kuru, Yahya Bayram, Bekir Akgül, Nuri Yılmaz.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: Ayhan Demir, İzzet Çam, Ahmet Demir, Salih Dereli, Hacı Dündar, Mustafa Erbaşlı, Hamza Akçamuz.

DENETİM KURULU ASİL ÜYELERİ: Ahmet Orçan, Muhammet Kaba, li Deniz.

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ: Ali Akbayır, Osman Kaba, Osman El.

Yeniden Başkan seçilen Bayram Akgül ve yeni yönetimini tebrik eder; görevlerinde başarılar dileriz. (LÜTFİ YIKAN)

Editör: Mahmut Beyaz