Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi ve Fotospor’unsahibi Gazeteci Mehmet Mümtaz Yüzbaşıoğlu’nun kardeşi, Mustafa Remzi Yüzbaşıoğlu vefat etti. Aslen Sakarya Mahallesi’nden olup, Haydarbey Mahallesi’nde ikamet eden Fotoğrafçı Merhum Hüsnü Yüzbaşıoğlu’nun oğlu, Mehmet, Ali Yüzbaşıoğlu’nun kardeşi, Nihal, Hüsnü ve Akif Yüzbaşıoğlu’nun babaları, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Pınar Yüzbaşıoğlu ve Mustafa Yüzbaşıoğlu’nun amcası Fotostil’in sahibi Mustafa Remzi Yüzbaşıoğlu vefat etti.

Yüzbaşıoğlu’nun vefatı sevenlerini derinden üzerken, cenazesi Ulucami’de kılınan cenaze namazının ardından Şeyhadil Mezarlığı İkinci kısımda defnedildi.

Merhum Remzi Yüzbaşıoğlu’nun oğlu Hüsnü Yüzbaşıoğlu ise yaptığı açıklamada; “Sevgili can dostlarımız babamız remzi Yüzbaşıoğlu‘ nun vefatından dolayı acımızı gerek sosyal medya aracılığıyla ve telefonla arayarak bu acılı günde yanımızda destek olup varlıklarını his ettiren siz salih dostlarımıza sonsuz teşekkürler şu anda malum olan corana virüsü nedeniyle taziyeleri kabul edememenin verdiği üzüntüyle affınıza sığınıyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: Mahmut Beyaz