24 Haziran’da yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Sermet Yıldız, seçim çalışmalarını ve saha izlenimlerini anlattı. Seçim çalışmaları esnasında vatandaşların MHP’ye olan ilgisinin arttığını gördüğünü belirten Yıldız, Kahramanmaraş’ın tamamını karış karış gezdiğini söyledi. Geçtiğimiz gün ise kent merkezinde ve Nurhak ilçesinde esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelen Yıldız, halkın nabzını son ana kadar tutmaya devam edeceklerini belirtti. Yıldız, Ramazan ayı boyunca da kurduğu iftar sofralarıyla vatandaşları bir araya getirmiş, bu hassasiyetli davranışı da vatandaşlardan büyük takdir toplamıştı.

HALKIN CUMHUR İTTİFAKI’NA YOĞUN İLGİSİ VAR”

Seçim gezileri sonrası açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve 27. Dönem Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Sermet Yıldız, 24 Haziran seçimlerinin arka planında Türk milletinin geleceği ve teminatının olduğunu vurguladı. Halkın Cumhur İttifakı’na yoğun ilgi gösterdiğine dikkat çeken Yıldız, “Halkımızın da sandık başına gittiğinde tercihini bu şuurla birlikte Cumhur İttifakı ile partimizden yana kullanacağına inancım tam. Saha izlenimlerimizde halkımız Cumhurbaşkanlığında adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a vereceklerini bizlere iletiyorlar, milletvekilliğinde de tabi ki MHP’ye oy istiyoruz, vatandaşlarımız da biz demeden oyumuz MHP’ye diyor. Buda bizi oldukça sevindiriyor. MHP olarak her yere yayılmış, aktif bir şekilde çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

HALKA DOKUNUYORUZ, SIKMADIK EL BIRAKMIYORUZ”

Seçim gezileriyle bütün halka dokunduklarını, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadıklarını belirten Yıldız, milletle birlikte seçim stratejisi yürüttüklerini söyledi. Yıldız, “Yüksek bir dava şuuruyla diğer milletvekili adayı arkadaşlarımızla birden kol kola kenetlenmiş vaziyette Kahramanmaraş’ın dört bir köşesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz, milletimizle yüz yüze ve kol kola bir seçim stratejisi üzerinde çalışmalarımıza başladık. İnançla ve kararlılıkla da bugüne kadar geldik. Aynı inanç ve kararlı duruşumuzla da TBMM’de güçlü bir MHP’nin varlığını oluşturmak için 24 Haziran’a kadar çalışacağız” şeklinde konuştu.

24 HAZİRAN TÜRKİYE’NİN KUTLA ŞAFAĞI OLACAK”

24 Haziran’ın Türkiye’nin kutlu şafağı olacağına inandığını dile getiren Yıldız, “Yaptığımız tüm çalışmalarımızda 24 Haziran’ın, bağımsız, egemen ve güçlü Türkiye’nin kutlu şafağı olacağını vurguluyor ve bu minvalde milletimizden destek bekliyoruz. Her ziyaretimizi ve toplantımızı, bir toy ve düğün havasında gerçekleştiriyoruz. Ülkemizin tamamında sergilenen bu çalışmalar, 16 Nisan referandumundaki seçmen iradesinden daha güçlü bir sandık temayülü tezahür edecektir. O tarihte halkın onayladığı yeni anayasal sistemin yürürlüğe girmesinin önündeki bütün suni engeller, MHP tabanının büyük katkısıyla 24 Haziran’da ortadan kalkmış olacaktır. Erken seçim kararının nasıl bir ileri görüşlülük ve isabetle alındığı; bütün kirli tezgâhların, bütün sinsi oyunların, bin yıllık kardeşliğimizin ve kendi topraklarımızda ebedi egemenliğimizin önüne konan sinsi tuzakların nasıl bozulduğu, 25 Haziran’dan itibaren ayan beyan anlaşılacaktır. 24 Haziran, bekamız, güvenliğimiz, geleceğimiz ve ekonomik büyümemiz, milletçe yükselişimizin bir dönüm noktası olacaktır. Geleceğin büyük Türkiye'sini gelecek nesillere hazırlamak adına çıktığımız bu yolda tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

(Haber: Tuğçe Kayar)

Editör: Mahmut Beyaz