Adaylığının açıklanmasının ardından yoğun bir çalışma içerisine giren ve özellikle TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, ile birlikte başarılı bir seçim kampanyası yürüten Cumhur İttifakı Pazarcık Belediye Başkan Adayı İbrahim Yılmazcan, çalışmalarının meyvesini 31 Mart’ta toplamıştır. Seçimde resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 45.65’ini alarak Pazarcık Belediye Başkanı seçilen İbrahim Yılmazcan, Pazarcık Adliyesine giderek İlçe Seçim Kurulu Başkanı’ndan mazbatasını aldı.

“BOZDAĞ GÖREVİ YILMAZCAN’A DEVRETTİ”

Adliye çıkışında partilileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren AK Parti Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, sonrasında ise belediye meclis üyeleriyle birlikte Pazarcık Belediyesine geçti. Yılmazcan ve beraberindekiler eski Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ile bir süre görüştü. Yılmazcan ve Bozdağ, Pazarcık Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen devir teslim törenine katıldı. Törene Yılmazcan’ın yanı sıra AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ile partililer katıldı. Eski Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, sohbetin ardından görevini İbrahim Yılmazcan’a devretti. Bozdağ, Yılmazcan’a görevinde başarılar diledi.

“PAZARCIK’A HİZMET GETİRECEĞİZ”

Devir teslim töreni sonrası açıklamalarda bulunan Pazarcık’ın çiçeği burnunda

Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan, ilk icraat olarak makam odasının kapısını söktürdüklerini ve 5 yıl boyunca Pazarcık halkına hizmet getireceklerini söyledi. Yılmazcan, "Cumhurbaşkanımızın gönül belediyeciliğini Pazarcık’ta başlatmış bulunuyoruz. İlk icraatımız olarak makam odamızın kapısını sökmüş bulunmaktayız halka hizmet etmek Hakka hizmet etmek düsturuyla Büyükşehir Belediye Başkanımızla uyum içerisinde çalışarak hizmetleri Pazarcık’a getireceğiz’’ dedi.

HABER:TUĞÇE KAYAR

Editör: Mahmut Beyaz