Geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazası nedeniyle şehit olan Şanlıurfa’da görevli Polis Memuru Recep Yanmaz’ın cenaze töreninde gözyaşı dökerek, tabutuna sarılan ve “Ağabeyimi götürmeyin” diyerek ağıt yakan Kahramanmaraşlı Kevser Yılmaz, şehit olan polis memuruyla akraba olmadığı iddialarına yanıt vererek, “Anamız babamız bir değildi, o derece ağabeylik kardeşlik söz konusuydu" dedi. Kahramanmaraş’ta yereli bir televizyonda program sunuculuğu yaptığını ifade eden Yılmaz, şehit polisle aralarında bir ağabey-kardeş diyalogu olduğunu, bu nedenle onu son yolculuğuna uğurlamak için törene katıldığını söyledi.

BENİ KENDİ KARDEŞİYMİŞ GİBİ SEVERDİ’
Şehit polis memuru Recep Yanmaz ile Ankara'da karşılaştıklarını ve orada tanıştıklarını belirten Yılmaz, “Orada bir sohbetimiz, muhabbetimiz olmuştu. Tanıştığımız ilk gün itibariyle bir ağabey-kardeş diyalogu geçti aramızda. O büyüklüğünü, yakınlığını gösterdi. Kendi kardeşiymişim, kendi kızıymışım gibi ilgilendi. En ufak bir şey olsa 'Kardeşim iyi misin?' derdi. Sürekli görüşürdük biz. 2015'te Şanlıurfa Karaköprü Polis merkezinde göreve başladı” ifadelerini kullandı.

İLLA AKRABA OLMAMIZ GEREKMİYOR’

Şehit polis memuru ile akraba olmadıklarını ancak aralarında ağabey-kardeş ilişkisi olduğunu kaydeden Yılmaz, sözlerinin devamında şunları söyledi: “Akraba değiliz, illa akraba olmamız da gerekmiyor zaten. Asker benim askerim, polis benim polisim, her zaman her daim askerimin ve polisimin yanındayım. Recep ağabeyimiz ağabey-kardeş diyalogunu bazı basın mensubu arkadaşlar yanlış yorumlamışlar ister istemez. Sadece ve sadece Maraş şivesiyle dile getireyim ben bunu, anamız babamız bir değildi, o derece ağabeylik kardeşlik söz konusuydu.”

Haber: Serdar Koska

Editör: Mahmut Beyaz