Arsan Center açık hava düğün salonunda gerçekleşen düğünde siyasetçiler, bürokratlar ve STK Temsilcileri bir araya geldi. Alkışlar arasında salona giriş yapan Mehmet-Zekiye Şengül çifti, düğünün ilk dansını yaptı. Dansın akabinde ise nikâh törenine geçildi. Çiftin nikâhını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör kıydı. Nikâh şahitliğini se Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, 65'nci Hükümet Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Onikişubat Belediye Başkanı Ak Parti Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Nurhak Belediye Başkanı İlham Bozan, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel yaptı. Hayrettin Güngör'ün sorusuna 'Evet' yanıtını veren Mehmet-Zekiye Şengül çifti daha sonra nikâh defterini imzaladı. Çift nikâh defterini imzaladıktan sonra 9 nikâh şahidi sırasıyla defteri imzaladı. Nikâh töreninin ardından Veysi Kaynak, genç çifte her zaman birbirlerine ve ailelerine karşı sevgi ve saygı içerisinde olmalarını tavsiye edip bir ömür mutluluklar diledikten sonra evlilik cüzdanını geline verdi.


MUTLULUĞA ‘EVET’ DEDİLER
Yüzlerce davetlinin katılımıyla gerçekleşen düğünde, mutluluğa “Evet” diyen Mehmet ve Zekiye, kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettiler. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan düğünde, davetlilerini güler yüz ve büyük bir misafirperverlik ile konuk eden Şengül ve ailesi, tüm masaları tek tek dolaşarak, katılımcılarla yakından ilgilendi.

“ÇOK MUTLU VE HEYECANLIYIM”
CHP İl Başkanı Esat Şengül, düğün tarihinin 23 Haziran olduğunu ancak İstanbul seçim nedeniyle ertelemek zorunda kaldıklarını ifade ederek daha geniş bir zaman diliminde büyük bir kalabalık içinde düğünlerini yapmaktan mutlu olduklarını söyledi. Davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Şengül, şöyle konuştu: “Bu siyasete benzemiyor, farklı bir şey. İçim kıpır kıpır. İlk oğlumu evlendiriyorum. Burada AK Partili milletvekilleri var, MHP'li milletvekilleri var. İYİ Parti İl Başkanı ve yöneticileri var. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin değerli İl başkanı ve yönetim kurulu üyeler var. Bunlar demokrasinin gereği olan şeyler. Hatta Türkoğlu, Dulkadiroğlu, Onikişubat ve Büyükşehir Belediye Başkanımız burada. Kısacası bugün ben çok mutluyum. Kelimelerle ifade edilmeyecek kadar heyecanlıyım.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz