Alpedo-Kervan Pastaneleri, kahramanmaraş’ın yöresel lezzetlerini içinde barındıran ikinci şubesi  “Alpedo Shop Avcılar” ı açtı.

İstanbul Avcılar da açılışı yapılan Alpedo Shop'ta, Kahramanmaraş'ın geleneksel lezzetleri arasında yer alan başta dondurma ve tatlı olmak üzere biber, tarhana ve çörek gibi ürünlerin satışı yapılacak. Shopta, dünyanın farklı lezzetteki kahveleri, sıcak içecekler ve doğal serinleticiler de müşterilerin beğenisine sunulacak.

Alpedo-Kervan Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, ikinci şubemizi İstanbul'da Avcılar da açtıklarını ve toplamda 2020 sonunda Tüm Türkiye de 30 tane Alpedo Shop açılacağını söyledi. Kervancıoğlu, "Kahramanmaraşımızın yöresel lezzetlerini bünyesinde barındıran Alpedo Shop Avcılar ismiyle,  ikinci şubemizi İstanbul Avcılarda açarak İstanbulluların beğenisine sunduk. Bu mutluluğumuzun onurunu yaşarken, şubemizde kentimize özgü geleneksel lezzetlerin ve sıcak ve soğuk içeceklerin satışı yapılacaktır. Alpedo-Kervan olarak, Kahramanmaraşımızı ülkemiz ve dünyaya tanıtmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Editör: Mahmut Beyaz