Bölgenin en çok dinlenen radyosu olan Radyo Fresh, yeni yayın döneminde yazar Ali Büyükçapar ile “Kitapla Gelenler” programına ev sahipliği yapıyor.

Yaklaşık 6 yıl önce “Kitabın Çağrısı” adlı programıyla yayın hayatını sürdüren Ali Büyükçapar, o dönemde ki gerek akademik çalışmalar gerekse de yoğun iş temposundan dolayı yayın hayatına ara vermişti. Yazar Ali Büyükçapar, 6 yıl sonra “Kitapla Gelenler” adlı programla yayın hayatına Radyo Fresh’te tekrar başladı.

Bu program ile Kahramanmaraşlı vatandaşların kültür ve gönül dünyasına hitap etmeyi amaçlayan Büyükçapar, şunları dedi: “Kitapla gelenler programı kaldığı yerden devam eden bir programdır. Daha önceki yıllarda “Kitabın Çağrısı” ismiyle programlarımızı sürdürüyorduk. Şimdi “Kitapla Gelenler” programında şehre dair, Kahramanmaraş’ımızın yetiştirmiş olduğu yazar ve şairlerin tekrar gündeme getirilmesi, haftanın kitabı, haftanın yazarı ve gündemde ki edebiyat konularının paylaşılmasıyla devam edecek bir programdır. Bu programın Kahramanmaraş’ta ki hemşerilerimizin kültür ve gönül dünyalarına esenlikler getirmesini diliyorum.”
Haber: Emre Akkış

 

Editör: Mahmut Beyaz