İçişleri Bakanlığının son kararnamesiyle Kahramanmaraş Emniyet Müdürü olarak atanan Doğan İnci, göreve başladı.

 

Erzincan Emniyet Müdürü iken Kahramanmaraş Emniyet Müdürü olarak atanan Doğan İnci için karşılama töreni düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki törende İnci, Emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle tek tek tokalaştıktan sonra basın mensuplarına açıklama yaptı. İnci, “Erzincan’da 3 yıllık bir görev sürem oldu. Burada da Servet Müdürümüzün yaptığı çalışmaların devamını getireceğiz. Burada güzel çalışmalar oldu ve bunları takip ettik, biliyoruz. Bizlerde aynı şekilde bu yapılan güzel çalışmaların devamını sağlamak, huzur şehri Kahramanmaraş’ı yine aynı şekilde devam ettirmek için gayret göstereceğiz. Amacımız bu huzuru devam ettirmek. Çalışmalarımız polis ve vatandaş iş birliği ile devam edecek” dedi.

 

DOĞAN İNCİ KİMDİR?

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, aslen Gümüşhaneli olup, 6 Ocak 1967 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. 1985 yılında Polis Koleji’nden, 1989 yılında ise Polis Akademisi’nden mezun olarak, Komiser Yardımcısı rütbesiyle görev hayatına başlamıştır.

Mesleki kariyeri çerçevesinde; sırasıyla Polis Akademisi, Finlandiya/Helsinki Güvenlik Ataşeliği ile Diyarbakır, Adıyaman ve Muğla Emniyet Müdürlükleri emrinde, çeşitli rütbelerde görev yapmıştır. 2012 yılı Temmuz ayı itibariyle, 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne terfi etmiştir. Son olarak, Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığında Başmüfettiş olarak görev yapmakta iken, 12 Şubat 2014 tarihli ve 2014/112 sayılı kararname ile Erzincan İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. Son çıkan İçişleri kararnamesi ile de Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü olarak atanmıştır. Sayın Doğan İnci, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz