Bölgesinde tek kayak merkezi olma özelliğini taşıyan Yedikuyular Kayak Merkezi’nin bu haftaki konukları Adana Kozan Halit Dağlı İlköğretim Okulu öğrencileri oldu.

Adana’da Kozan’dan 6 otobüsle gelen Halit Dağlı İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerden oluşan heyet karın keyfini yaşadılar.

Davul-zurna eşliğinde halaylar çekerek kızak kayan öğrenciler karın keyfini çıkarırken, kayak tesislerinden oldukça memnun kaldıklarını ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Öte yandan Yedikuyular Kayak Merkezi’ne Adana, Osmaniye, Gaziantep ve Malatya’dan gelen vatandaşlar, hem karın keyfini çıkardılar hem de kayak yapmanın keyfini yaşadılar.

Yedikuyular Kayak Merkezine gelen vatandaşlarla sohbet eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kayak merkezine duyulan ilgi ve alakadan oldukça memnun olduklarını söyledi.

Başkan Erkoç: “Burası Türkiye’miz için kış turizmi açısından önemli bir kayak merkezi oldu. Özellikle güneyde böyle bir tesise ihtiyaç vardı. Hamdolsun Kahramanmaraş’ımıza bunu söz vermiştik ve yerine getirdik. Yaptığımız bu tesislere, diğer illerden gelen vatandaşlarımızla sohbet ettik. Yedikuyular Kayak Merkezimizden oldukça memnun olduklarını ifade ederek teşekkür ettiler. Ziyaretlerinden dolayı bizde kendilerine teşekkür ettik. Bütün insanlarımızı Yedikuyular Kayak Merkezimizi görmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz