Yaşar Gölcü İlkokulu 2/K ve 2/H öğrencileri Vefa ve Paylaşma konulu güzel bir etkinlik gerçekleştirdiler. Etkinlik kapsamında Yaşar Gölcü İlkokulu öğrencileri 12 Şubat İlkokulu’ndaki kardeşlerine hediyeler hazırlayıp mektuplar yazdılar. Düzenlenen törenle hediyelerini veren ve hediyelerini alan miniklerin mutlulukları fotoğraf karelerine yansıdı. Burada konuşma yapan Okul Müdürü Bekir Güneşlice, “Vefalı çocuk  meyvesi bol, yaprağı sağlıklı ağaç gibidir. Bu ağaç bizim gayretlerimizle büyüyüp şekillenecektir. O yüzden çocuklarımıza değerlerimizi kazandırmak geleceğimize yaptığımız en güzel yatırımlardan olacaktır. Etkinliğimize emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Müdür yardımcısı Zahide Karaköse ise, “Her ayın Kadep konusunu farklı etkinliklerle ele almaya gayret ediyoruz. Amacımız vatanına, milletine, bayrağına vefa gösteren, paylaşmayı bilen, merhametli öğrenciler yetiştirmek… Etkinliğimizi organize eden 2-K sınıf öğretmeni Fatma Meral Kul ve 2-H Sınıf öğretmeni Sinem Çağlar öğretmenimize, yardımlarını esirgemeyen değerli velilerimize, öğrencilerimize ve bize ev sahipliği yapan 12 Şubat İlkokulu müdürü Mehmet Güneş’ e çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Etkinliğe ev sahipliği yapan 12 Şubat İlkokulu müdürü Mehmet Güneş, “Yardımlaşma tüm insanlığın ortak değeridir. Gencinden yaşlısına kadar tüm insanları aynı çatı altında birleştirir ve katılan herkesi mutlu eder. Yaşar Gölcü İlkokulu’nu okulumuzda ağırlamak bizleri de çok mutlu etti. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi


 


 


 

Editör: Mahmut Beyaz