Kış mevsiminin sert geçeceği uyarısında bulunan uzmanları dikkate alan vatandaşlar kışlık elbise alımlarına yoğun ilgi gösterdi.

Havaların soğuması ve uzmanların uyarısına göre bu yıl kış mevsiminin diğer yıllara göre daha sert geçeceğini dikkate alan vatandaşlar kışlık kazak, elbise ve birçok kışlık giysiye yoğun ilgi gösteriyor. Kahramanmaraşlı vatandaşlar soğuk kış günlerine kendini hazırlamak için tedbirlerini alıyor.

KIŞLIK GİYSİLERE İLGİ YOĞUN
Vatandaşlar kış mevsimine kendilerini hazırlamak için mağazaların kışlık bölümlerine akın ediyor. Diğer yıllara göre bu yılki kış mevsiminin daha soğuk geçeceğinin uyarısını alan vatandaşlar kendilerini kışa iyice hazırlamış durumda. Kahramanmaraş’ın birçok giyim mağazasına sıklıkla uğrayan insanlar kendileri ve diğer aile fertleri için kışlık giysi alıyor.

FİYATLAR PAHALI
Kış mevsimine girmiş olduğumuz şu günlerde kışlık giysi sezonunun yeni açılmasıyla fiyatlarda da artış yaşanıyor. Vatandaş tek tek mağazaları dolaşarak kendileri için uygun fiyat olan giyecekleri almanın hesabını yapıyor.
Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz