Bugüne kadar kaleme aldığı birbirinden özel ve farklı kitaplarla insanların acılarına, mutluluklarına ortak olan, çıkardığı her yeni kitabı binlerce satılan Ünlü Yazar Miraç Çağrı Aktaş, Manşet Gazetesi Muhabiri Emre Akkış’ın sorularını yanıtladı. Anlattığı hikâyelerde insanların kendinden bir şeyler bulduğunu söyleyen Aktaş, insanların kalbine dokunabilmenin güzel bir duygu olduğunu söyledi. “Yaşadıklarımı, yaşamak isteyip de yaşayamadıklarıma borçluyum” şeklinde konuşan Aktaş, en kısa sürede Kahramanmaraş’a geleceğini söyledi.

İNSANIN KALBİNE DOKUNABİLMEK GÜZEL ŞEY”
Aktaş, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Evet, yazdıklarımın ve kitaplarımın insanların hayatında yer edinmesi, onların hayatlarına ve kalbine dokunmak beni çok mutlu ediyor. Bunun sırrı, ortak acılar, ortak mutluluklar, ortak duygular. Kısacası ortak yaşanmışlıklar. Anlattığım şeylerde insanlar kendi yaşanmışlıklarını görüyor. Bu da onların daha çok severek okumasına sebep oluyor. İnsanın kalbine dokunabilmek güzel şey.

“İNSAN YAŞIYLA DEĞİL YAŞADIKLARIYLA VARDIR
İnsan yaşıyla değil yaşadıklarıyla vardır. Yaş yalnızca bir sayıdır.  Ben de tamamen olmasa da kısmen yaşadıklarımı kaleme almaya çalıştım. Benim bu yoldaki rotamı güvendiğim insanlar ve beni acıtan ama aynı zamanda olgunlaştıran olaylar çizdi. Yaşadıklarımı, yaşamak isteyip de yaşayamadıklarıma borçluyum.

YENİ KİTAP MÜJDESİ!
Hayatı planlayarak yaşamayı bırakalı çok oldu. Hayat ne getirirse onu yaşıyorum. Çünkü beklentiler insanı sadece üzer. Yeni kitabım çıkacak evet, üzerinde çalışıyorum.  Bir an önce pandemi döneminin bitmesini ve bir an önce imza günlerine başlamak, yine her şeyin eskisi gibi olmasını diliyorum. Herkesin kitapla, sevgiyle ve en önemlisi sağlıkla kalması tek temennim.”

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz