Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere memleketi Kahramanmaraş’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, sırasıyla Pazarcık, Çağlayancerit, Türkoğlu ve Andırın ilçelerinde temaslar gerçekleştirerek, belediye başkanlarına ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu.

PAZARCIK ZİYARETİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ta ilçe turuna çıktı. 2 günlük yoğun programının ilk gününde 4 ilçeyi dolaşan Ünal, belediye başkanlarından çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bu kapsamda Ünal, ilk olarak Pazarcık’a gitti. Burada Ünal’ı Pazarcık Belediye Başkanı İbrahim Yılmazcan karşıladı. Hoş sohbetler eşliğinde gerçekleşen ziyarette Ünal, Yılmazcan’a başarılar dilerken, Yılmazcan ise bu nazik ziyaretinden ötürü Ünal’a teşekkür etti.

ÇAĞLAYANCERİT ZİYARETİ
Ünal, Pazarcık’ın ardından Çağlayancerit İlçesi’ne geçti. Kalabalık konvoy eşliğinde ilçeye giren Ünal’ı Cumhur İttifakı Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun karşıladı. Belediye Binası önünde kendisini karşılamaya gelen onlarca Çağlayanceritliyi selamlayan Ünal, daha sonra belediye binası içerisinde yer alan bahçede Başkan Hanifi Sarıaltun ve parti mensuplarıyla istişarelerde bulundu.

TÜRKOĞLU ZİYARETİ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Pazarcık ve Çağlayancerit ziyaretlerinin akabinde bu kez Türkoğlu İlçesi’nde temaslarda bulundu. Belediye Başkanı Osman Okumuş tarafından karşılanan Ünal, Başkan Okumuş’un makamında AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ve diğer partililerle beraber ilçe hakkında istişareler yaptı. Oldukça güzel ve samimi bir ortamda yapılan ziyarette Ünal, Başkan Okumuş’a başarıları diledi.

ANIDIRN ZİYARETİ
Ünal, Pazarcık, Çağlayancerit ve Türkoğlu’ndan sonra son olarak Andırın İlçesi’ni ziyaret etti. Burada Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan’dan ilçe hakkında brifing alan Ünal, Başkan Ahmet Doğan’a görevinde başarılar diledi.

Haber: Emre Akkış/Ahmet Güneçıkan

Editör: Mahmut Beyaz