Önemli olan insana dokunmak. Buradaki insanların amacı sadece insanlara yararlı olmak, amaçları memlekete ışık saçmak. Ellerinden geldiğince aşındırmadık bir yol bırakmayıp çocukların yüzlerinde gülümsemeye sebebiyet vermek için Umut Elleri Topluluğu Gönülleri fethetmeye kaldığı yerden devam ediyor. Sadece köy okulu değil, yine elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşmaya devam edeceklerini söyleyen Umut Elleri Topluluğu kurucusu Büşra Şen, “ İlerleyen zamanlarda huzurevi, sevgi evleri, özel eğitim okulundaki çocuklar, hastanelerdeki çocuk servisleri ve yine ihtiyaç sahibi çocuklar için kütüphane kurma çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

ÇOCUKLARIN MUTLULUKLARINA ORTAK OLMAK”

Topluluk kurucu Başkanı Büşra Şen yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Umut Elleri Topluluğu olarak Hacı İbrahim Uşağı İlkokulundaydık. Amacımız çocukların karne heyecanına ortak olmak, onlarla eğlenceli vakit geçirmekti. Çok şükür öyle de oldu. Büyüklerin çocuklarla ilgilenmesi, onlarla vakit geçirmesi çocuklar üzerine çok başka bir etki bırakıyor. Elimizde hediyelerle gittik fakat ileride bugünü hatırladıklarında hediyeleri değil, onlarla geçirdiğimiz vakti, oyunları, eğlencemizi hatırlayacaklardır. Bizler de öyle, çocuklar gibi şendik denir ya hani, hakikaten de hepimiz öyleydik. Umut Elleri olarak bu bizim ikinci projemizdi, yeni başlamamıza rağmen destekler çok güzel. Bizimle birlikte olan, yanımızda olamasalar da desteğini esirgemeyen tüm gönüllü güzel dostlara teşekkür ederiz. Katkılarından ötürü Onikişubat Belediyesine ayrıca teşekkür ederiz.”

NE KADAR ÇOK İNSAN MUTLU EDEBİLİRSEK O KADAR MUTLU OLURUZ”

Projelerimiz sadece köy okulu değil, yine elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşmaya devam edeceğiz diyen Şen, “İlerleyen zamanlarda huzurevi, sevgi evleri, özel eğitim okulundaki çocuklar, hastanelerdeki çocuk servisleri ve yine ihtiyaç sahibi çocuklar için kütüphane kurma şeklinde devam edeceğiz. Hep söylüyoruz; Önemli olan el birliği. El birliği ile olmayacak şey yok. Ne kadar çok insan mutlu edebilirsek o kadar çok mutlu oluruz. Umuyoruz ki binlerce değil, yüz binlerce yüzlerde gülümseme olsun. Buna sebep olmak için ise gece gündüz uğraşıp didineceğiz” ifadesini kullandı.

Haber: Fazilet Çomruk

Editör: Mahmut Beyaz