2017 yılından bu yana Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nı başarılı bir şekilde sürdüren Hüseyin Kayış, genel merkezin takdiriyle görevinden alındı. Kayış’tan boşalan Ülkü Ocakları İl Başkanlığı koltuğuna ise ülkücü camianın tabanından yetişen Dursun Nar getirildi. Görev değişimi, Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'nda törenle gerçekleştirilirken, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Kahramanmaraş’a gelerek, Kayış’a hizmetlerinden ötürü teşekkür ederken, Nar’a ise yeni görevinde başarılar diledi.

HEPİNİZİ ALLAH'A EMANET EDİYORUM
Törende konuşan Hüseyin Kayış, ülkücülerden helallik isteyerek, "Geçirmiş olduğumuz bu süresi zarfında benimle birlikte gece gündüz çalışan davayı bir adım ileriye taşımak için elinden geleni yapan yönetici kardeşlerime teşekkür ediyor, Dursun Başkanıma yeni görevinde başarılar diliyorum. Her şartta ve koşulda Ülkü Ocakları Genel Başkanımızın ve bilge liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin emrinde olduğumu belirtmek istiyor, hepinizi Allah'a emanet ediyorum" dedi.

BAYRAĞI DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ
Bayrağı Hüseyin Kayış’tan devralan Dursun Nar ise, "Beni bu göreve layık gören Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendiye huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum. Bugüne kadar çalışmalarına bizzat şahit olduğum ve sancağı bana devreden Hüseyin başkanımdan Allah razı olsun. Bizde devraldığımız bu bayrağı ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Editör: Mahmut Beyaz