Amatör Küme U17 kategorisi, hafta sonu oynanan karşılaşmalarla başladı. Oynanan karşılaşmalarda fileler 57 kez havalandı.

Kahramanmaraş Amatör Mahalli Lig 2015-2016 futbol sezonu 3-4 Ekim tarihlerinde U15 ve 19 kategorileri ile start almıştı. Aynı tarihlerde U17 liginin de başlaması planlanmış ve ancak sahaların yetersizliği nedeni ile U17 kategorisi ileri bir tarihe ertelenmişti. Batıpark futbol sahasının teslimi yapılması ile birlikte Kahramanmaraş İl Tertip Komitesi de, U17 kategorisi karşılaşmalarının geçtiğimiz hafta sonu oynanmasına karar vermişti. Bu doğrultuda geçtiğimiz hafta sonu oynanan karşılaşmalarla U17 kategorisinde de mücadeleler başladı.

A ve B grubu olmak üzere toplam 15 takımın mücadele verdiği ligde, karşılaşmaların ilk haftası bol gollü geçti. Cumartesi ve Pazar günü Batıpark futbol sahasında oynanan maçlarda, toplamda fileler 57 kez havalandı. Ligde en farklı galibiyetleri ise, A grubunda 3 puanla lider durumda bulunan Kahramansarayspor aldı. Kahramansarayspor, rakibi Uludazspor’u 9-0 mağlup etti. Diğer bir farklı galibiyeti ise, B grubu lideri Fener Gençlikspor elde etti. Fener Gençlikspor’da, rakibi Bertizspor’u 12-0 mağlup etti.  Haber: Mahmut Beyaz

Haftanın sonuçları ise şöyle:

 

BÜYÜK SIR SPOR

ANADOLU GENÇLİK SPOR

2-3

KAHRAMANSARAY SPOR

ULUDAZ SPOR

9-0

AEL SPOR

ARSAN SÜMER SPOR

6-1

BERTİZ SPOR

FENER GENÇLİK SPOR

0-12

KAHRAMANMARAŞ SPOR

MARAŞ SPOR

1-7

ŞEKEROBA SPOR

EKBEROĞLU SPOR

7-1

PAZARCIK KARTALKAYA

FERHUŞ KARACASU SPOR

3-3

PAZARCIK SPOR

KÜMBET SPOR

0-3

 

Editör: Mahmut Beyaz