31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Saadet Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Erkan Pınarbaşı, Türkoğlu’nda esnaf ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Erkan Pınarbaşı seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Hasan Kızıldağ’ı, İlim Yayma Cemiyeti’ni, Gaziler Mahallesi muhtar adayı Hasan Bozdoğan ve Çobantepe Mahallesi muhtar adayı Eshabil Kara ile esnafları ziyaret etti. Ziyaretler esnasında yoğun ilgi gören Pınarbaşı, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi.

VATANDAŞLARIMIZ ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR”

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Erkan Pınarbaşı, “Seçim çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Günlük 4-5 program yapmaya çalışıyoruz. Bunlar genellikle mahalle ziyaretleri, muhtar adayları seçim ofislerini ziyaretleri, sivil toplum kuruluşlarını ziyaretle devam ediyoruz. Çok şükür gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız bizi bağrına basıyor. Çok samimi şekilde karşılanıp uğurlanıyoruz. Vatandaşlarımızın seçimlerde bize teveccüh göstereceğinden eminim. 31 Mart yerel seçimlerindeki en büyük başarıyı Saadet Partisi Sağlayacak. Esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnafımız halinden memnun değil. Hem de hiç memnun değil. Bir karamsarlık havası var. Geleceği öngörememe en büyük problem. Biz bu hali şu şekilde yorumluyoruz. Genelde ki memnuniyetsizlik yerele yansıyacak. Vatandaşlarımız artık değişim istiyor. Rüya bitti… Ben 31 Mart yerel seçimler olması nedeniyle genel siyasete girmek istemiyorum. Ama sahada ki değerlendirmemiz bu” dedi.

ADİL BİR BELEDİYECİLİK DİYORUZ”

“Biz Türkoğlu’na daha iyi hizmet sunacağımızı iddia ettiğimiz için aday olduk” diyen Pınarbaşı, “Biz her zaman adalet, şeffaflık, liyakat, hızlı ama doğru bir karar diyoruz. Yani adil bir belediyecilik diyoruz. Yapacağımız çalışmaları ihtiyaçlara yönelik hizmetler diyoruz. Hiçbir işi yaptım oldu mantığıyla yapmayacağız. Sorunlar ve çözümler hızlı ama doğru bir biçimde olacak. Örnek verecek olursak her yere parke taşı döşemek, yol yapmak çözüm değil. Döşenen parke taşların altına bakmak lazım altyapı var mı? Eğer yoksa boz, altyapı yap, geri kapat. Böyle mantık olur mu? Olursa israf olur. Günah olur. Milletin parasına, Türkoğlu’na yazık olur. Kısacası israf olur. Biz israfa karşıyız. Biz diyoruz ki; vatandaşa faydası olmayan her çalışmanın boşa yapılmış olduğunu düşünüyoruz. Parayı gereksiz betona, demire yatırmanın faydasız olacağını düşünüyoruz. Biz bu israfın önlenmesi için bütçemizi kılı kırk yararcasına düşünüp öyle karar vereceğiz” şeklinde konuştu.

(Haber: Mustafa Bilgiç-Abdullah Hançer)

Editör: Mahmut Beyaz