İlçede yaşayanların hayal ettiği bir Türkoğlu için, modern bir kent olma yolunda önemli projelere imza atan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş ile, en prestijli projelerinden biri olan Kent Meydanı projesi kapsamında, alan içerisinde bulunan adliye lojmanlarının yapılması için Türkoğlu Cumhuriyet Savcısı Hakan Altun arasında protokol imzalandı.

Kent meydanı proje kapsamında alan içerisinde kalmasından dolayı, mevcut adliye lojmanı için protokol imzalandığını belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş şu bilgileri verdi: “İlçemize yapacağımız kent meydanı alanı içerinde bulunan adliye lojmanı, 735 ada 1 parsel içerisinde bulunan, 1979 yılında yapılan ve yapı ömrünü tamamlamış olan 6 dairenin yıkımına karar verildi. Yeni adliye lojmanımız ise, ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi 477 ada 1 parsel üzerindeki 2 bin m² alana 5 katlı 10 daire olacak şekilde belediyemiz tarafından en kısa zamanda inşaatına başlanılacaktır.

 ‘AMACIMIZ, İLÇEMİZE YAKIŞIR MODERN BİR KENT MEYDANI’

Yeni kent Meydanı yapacağımız alan tüm hemşerilerimin bildiği gibi ilçemizin en işlek ve en gelişmiş meydanı. Bu alan içerisinde bulunan hâkim ve savcılarımıza ait lojman taşındığında, mevcut alan genişletilerek, halkımızın hem keyifle oturabileceği, hem etkinlikleri rahatça izleyebilecekleri hem de görsel zenginliği olan geniş bir Kent meydanı yapılacak. Kent meydanı projemiz tamamlandığında çok amaçlı organizasyonlara imkân sağlayacak bir meydan olarak hizmet verecektir."

Tülay Şirin

 

 

 

Editör: Mahmut Beyaz