Türkoğlu Belediyesi sosyal duyarlılık projeleri kapsamında Başkan Osman Okumuş öncülüğünde yenilikleri bir bir hayata geçiriyor. Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un göreve geldiği günden bugüne Türkoğlu’nda ilk defa Aqua parklı yüzme havuzu, spor sahaları, sosyal tesisler yapılırken, birçok alanda da sayısız hizmete imza atılmıştı. Türkiye'de biniciliğin ve okçuluğun yaygınlaştırılması, binicilik ve okçuluk kültür ve tarihinin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılmasının amaçlandığı merkezde, ayrıca çok sayıda modern ve sağlıklı yaşam alanları bulunuyor. Türkoğlu halkını ilklerle buluşturmaya ara vermeden devam eden Başkan Okumuş, vizyon projelerinden biri olan ve 25 dönüm alan üzerine yapılan Binicilik ve Okçuluk Eğitim Merkezi’ni faliyete geçirdi.

“TARİHİMİZİ GELECEĞE AKTARIYORUZ”

Birçok ilde dahi olmayan modern bir yaşam alanı ve spor merkezini Türkoğlu’na kazandıran Başkan Okumuş, Binicilik ve Okçuluk Eğitim Merkezi’ne ilişkin bilgiler verdi. Başkan Okumuş, “Bizim çok önemsediğimiz projelerden bir tanesi, Binicilik ve Okçuluk Eğitim merkeziydi. Proje tamamlandı ve değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu. Bütün Kahramanmaraş’taki bu sporu seven hemşerilerimizi buraya davet ediyoruz. Gerek hafta içi, gerekse de hafta sonu eğitimcilerin gözetiminde çocuklarımıza, gençlerimize eğitim verilecek. Burayı bir yaşam merkezi haline getirdik. Hafta sonu veya hafta içi ailelerin buraya gelerek sabahtan akşama kadar vakit geçirebilecekleri bir mekanlarla dolu. 25 dönüm alan üzerine kurulu olan Binicilik ve Okçuluk Tesisimizde, bir büyük restorant, men acı ile beraber atlarımızın kaldığı ahırlar, çocuk oyun alanları, ok atabilecekleri okçuluk pisti, piknik mesire alanları için kamelyalar, yürüyüş yolları ile donatıldı. Vatandaşlarımızın rahatça güvenli bir şekilde çocuklarını getirebilecekleri bir mekan. Burada emeği geçen bütün benim personel arkadaşlara teşekkür ediyorum. Halkımızı buraya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlçede yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı vatandaşların büyük takdirini kazanan Başkan Okumuş’a ilçe halkı büyük ilgi gösteriyor. Başkan Okumuş’a her fırsatta teşekkür eden vatandaşlar, çalışmalarının devamını diledi.

Haber: Burhan Karagöz

Editör: Mahmut Beyaz