Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, eğitime başlayan Türkoğlu Meslek Yüksek okulunu ziyaret ederek, öğrencilere başarılar diledi. Öğretim üyesi hocalara da yeni okullarının kendilerine, öğrencilere ve ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu.

250 ÖĞRENCİMİZ EĞİTİM ÖĞRETİME BAŞLAYACAKLAR’

Belediye Başkanı Osman Okumuş, şöyle konuştu: “Yapımına iki yıl önce başladığımız Türkoğlu Meslek Yüksek Okulu ve İslami İlimler Fakültesi kompleksini ziyaret ederek eksikliklerinin olup olmadığını kontrol ettik. Öncelikle ilçemize hayırlı olsun. Değerli Rektörümüzle birlikte son iki yılda buranın açılması için özverili bir şekilde çalışıyorduk. Pazartesi günü itibariyle ilçemizde şuan için yaklaşık 250 öğrencimiz eğitim öğretime başlayacaklar. Belediye hizmetlerinin yanı sıra bu tür eğitim yuvalarının ilçemize kazandırması için değerli iş adamlarımızla, tayini çıkan değerli kaymakamımız Serdar Kartal beyle beraber yapımını biz üstlenmiştik.

'YABANCILIK HİSSETTİRMEYECEĞİZ'

Bizim amacımız da önümüzdeki 4-5 yıl içerisinde 2 bin – bin 500 öğrencimizi ilçemizde ağırlayarak, hem ekonomik anlamda hem de kültürel anlamda ilçemize katkı sağlamasını amaçlıyoruz. Emeği geçen tüm kardeşlerime özellikle Sütçü İmam Üniversitesi Rektörümüze çok çok teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencilerimize de burada kesinlikle yabancılık hissettirmeyeceğiz, yuvaları gibi kendilerine hizmet edeceğiz.”

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz