Türkiye erken seçim sathına girerken adaylarda görevlerinden istifa edip, milletvekilliği için sahalara iniyor. AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ve diğer partiler seçimlere hazırlanırken, aday adayları da vatandaş ile buluşmaya başladı.

Uzun zamandan bu yana Kahramanmaraş’ta inşaat sektörü ile uğraşan iş adamı Doğuş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Kurtoğlu, partide ki başkan yardımcılı görevinden istifa etti.

Konu hakkında bir açıklama yapan Kurtoğlu: “Türkiye artık yeni bir döneme giriyor. Ülkenin bekası için bizde aday adaylığımızı açıkladık. Kimseyi kırmadan, kamplaşmadan, kutuplaşmadan bir seçime girmek istiyoruz. Bizim millet olarak siyasi görüş ayrılıklarımız olacak. Bunun olması gayet doğal. Ayrılığımız olan kişiler ile zıt değiliz. Türkiye’de ki 80 milyon insan bizim kardeşimiz, ablamız, annemiz, dayımız. Aday adaylığı süremce bu düsturu yürüteceğim” dedi

HALKIN SORUNLARINI BİLİYORUM

Vekil seçildikten sonra halkın sorunlarını ile ilgileneceğini belirten Kurtoğlu: “İş dünyasından gelmem hasebi ile vatandaşın temel sorunlarını çok iyi tespit ettim. Bende halktan biriyim. Görev alırsam tespit ettiğimiz tüm sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız. Amacımız vatandaşa hizmet etmek. Hizmet ederken de onlara tepeden bakma bir anlayış ile değil. Bizatihi sahada olarak gerçekleştireceğiz.

Haber Merkezi

Editör: Mahmut Beyaz