Temelleri 1981 yılında Kahramanmaraş’ta Arslan Deveboynu tarafından atılan ve aradan geçen 39 yılda birçok başarı hikâyesi yazan DeEKA Grup, bugün kentin lokomotif firması olarak ticari hayatını sürdürüyor. Büyük ve orta ölçekli üreticiler için pazarlama ve dağıtımda çözüm ortağı olmak, teknolojinin en son gelişmelerini takip ederek pazarlama ile dağıtım organizasyonların da teknolojiden faydalanmak ve müşteri memnuniyeti açısından üretim, satış ile yönetimde kalite standartlarını en üst seviyede tutmak amacıyla hizmet politikasına yön veren DEKA Grup, 1997 yılında iş ortaklığına başladığı Turkcell ile çok önemli işlere imza atıyor. Kayseri, Gaziantep, Malatya ve Şanlıurfa başta olmak üzere toplamda 10 ilin Turkcell Dağıtım Merkezi operasyonunu kontrol eden Deka Grup, ayrıca Kahramanmaraş’ta 8 Turkcell İletişim Merkezi mağazasıyla da tarih yazarak, Turkcell’in hem toptan hem de mağazacılık kısmında önemli bir misyon üstleniyor. Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü olması sebebiyle sorumluluk üstlenen DEKA Grup, Türkiye’nin hiçbir yerinde olmayan dev bir kampanyayı Turkcell aracılığıyla kente kazandırdı. Kampanya kapsamında sadece 8 şubede toplamda 100 adet Samsung A20 akıllı telefon, 12 Şubat gününe özel 1.950 TL yerine 1.499 TL’den satışa çıkarılacak. Kampanya hakkında DEKA Turkcell Mağazaları Genel Koordinatörü Recep Bilgiç bilgiler verdi.

“12 ŞUBAT’A ÖZEL KAMPANYA YAPMAK İSTEDİK”

Sözlerine kent halkının 12 Şubat Kurtuluş Bayramı’nı kutlayarak başlayan DEKA Turkcell Mağazaları Genel Koordinatörü Recep Bilgiç, “Öncelikle DEKA Turkcell Mağazaları olarak Kahramanmaraş’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümünde can siperane şekilde vatanı savunan ecdadımızı rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun 100’üncü yıl dönümü olması vesilesiyle biz de DEKA Turkcell Mağazaları olarak alanımızda farklı bir etkinlik yapmak istedik. Yaklaşık bir aydan bu yana ne yapabiliriz diye çalışmalar yapıyorduk. Sadece bir kutlama yapmak istemedik, memleketimizin insanlarına nasıl bir faydamız olabilir diye düşündük. Bununla ilgili cihaz olur, tarife olur, Kahramanmaraş’a özel bir indirim yapalım diye Turkcell yönetimimizle görüşmeler gerçekleştirdik” dedi.

450 TL’LİK BİR İNDİRİM YAPTIK”

Kentteki 8 şubede toplamda 100 adet Samsung A20 akıllı telefonun, 12 Şubat gününe özel 1.950 TL yerine 1.499 TL’den satışa çıkarılacağının müjdesini veren Bilgiç, Turkcell’in Kahramanmaraş’a özel jestinin olduğunu belirterek, “Yoğun yazışmalar sonucunda güzel bir kampanyayı halkımız için netleştirdik. Kampanyamız çerçevesinde normalde fiyatı 1.950 TL olan Samsung A20 S akıllı telefonu, 1.499 TL’den satışa çıkaracağız. 450 TL’lik bir indirim yaptık. Bu kampanya sadece 12 Şubat tarihinde ve Kahramanmaraş’a özel bir kampanya. Türkiye’nin hiçbir yerinde bu kampanya yok. Turkcell’in hem Kahramanmaraş’a hem de Kahramanmaraş’ın kurtuluşunun yıl dönümü olan 12 Şubat’a özel yaptığı bi kampanya. Turkcell’den bu tür kampanya almak çok zor, büyük bir uğraş gerektiriyor ki Turkcell’in çok da fazla yaptığı çalışma değil. Kahramanmaraş’a Turkcell’in ayrı bir jesti oldu. Biz de Kahramanmaraş adına DEKA Grup olarak bu kampanyanın mücadelesini verdik. Kahramanmaraş’a özel ilk defa bir kampanya başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önce ulusal çapta farklı kampanyalar yapılmıştı, çok büyük ilgi de görmüştü ama bu kampanyanın yeri başka. Çünkü bu kampanya sadece Kahramanmaraş’a özel yapıldı” ifadelerini kullandı.

100 ADET STOK VAR, ELİNİZİ ÇABUK TUTUN”

Kent halkının telefona hangi noktalardan ulaşabileceğinin de bilgisini veren Bilgiç, “Kampanya kapsamında DEKA olarak temin ettiğimiz 100 adet stok var. Vatandaşlarımız bu 100 adet telefonu merkezdeki 6 mağazamız ile Afşin ve Elbistan’daki birer mağazamızda bulabilir. Kahramanmaraş merkezde Ulu Cami’nin altında, Trabzon Caddesi’nde Yaşar Pastanesi’nin karşısında, Özel İdare Binası’nın altında, Valiliğin karşısında ve yine Trabzon Caddesi’nde Garanti Bankası’nın karşısındaki Anadolu Apartmanı’nın altında bir mağazamız var. Ayrıca Piazza AVM’nin içerisinde de bir şubemiz var. Toplamda Kahramanmaraş genelindeki firmamıza ait 8 mağazamızdan vatandaşlarımız kampanyamızdan faydalanabilir. Kampanyanın 100 adet stoğunun olduğunun altını çiziyorum, elini hızlı tutanlar telefonu alabilecekler” şeklinde konuştu.

(Haber: Ahmet Güneçıkan)

Editör: Mahmut Beyaz