Türkiye’nin GSM devi olan ve ülkenin dört bir tarafındaki baz istasyonlarıyla çekim gücü bakımından bir numarada yer alan Turkcell’den vatandaşlara yeni bir kampanya sürprizi geldi. ‘Turkcell Biz’ adlı yeni kampanyada vatandaşlara en fazla 5 kişiden oluşan bir ekip kurma şansı veren ve kampanya dâhilinde ekip içi sınırsız konuşma imkânı sağlayan Turkcell, bunun yanında internet başta olmak üzere sağladığı daha birçok avantajla vatandaşların ilgisini çekmeyi başardı. Kampanyayla ilgili bilgi veren Deka Turkcell Mağazaları Genel Koordinatörü Recep Bilgiç, “Yalnızca 34 TL olan bu kampanyadan faydalanmak üzere tüm hemşerilerimizi mağazalarımıza bekliyoruz” dedi.

EN AZ 2 EN FAZLA 5 KİŞİLİK EKİP!
Turkcell Biz kampanyasında en az 2 en fazla ise 5 kişilik ekibin kurabileceğini aktaran Bilgiç, “Turkcell’deki yeni kampanyamız ‘Turkcell Biz’ herkese hayırlı olsun. Turkcell Biz nedir? Öncelikle biraz bu kampanyadan bahsedeceğim. Turkcell Biz’de en az iki kişi en fazla 5 kişi kendi arasında ekip kurup, bu ekibi kurduktan sonra sınırsız konuşma ücretsiz, yani mevcut tarifeleri değişmeden hangi tarifeyi kullanıyorlarsa o tarifeden değişmeden kendi içinde sınırsız konuşabiliyorlar. Turkcell Bizliler yine kendi aralarında GB paylaşabiliyorlar. Örneğin ekip içerisindeki birinin interneti arttı diyelim, kişi artan internetini ekip içerisinden interneti az kalmış diğer arkadaşına gönderebiliyor. Bu şekilde de ekip içi internet paylaşımı yapılabiliyor” şeklinde konuştu.

25 YAŞ ALTI GENÇLERE ÖZEL AYLIK 2 GB HEDİYE İNTERNET
“Ekip içerisindeki 25 yaş altı kişilere her ay 2 GB hediye internet geliyor” diyen Bilgiç, sözlerinin devamında şunları konuştu: “Ayrıca Turkcell’e arkadaşını getirene de referans olduğu için yüzde 10 indirim sağlanıyor. Tüm bu yenilikleri en uygun tarifeler müşterilerimiz 34 TL’ye kullanabiliyorlar. Bu 34 TL’lik teklifin içerisinde neler var? 500 dakika, 5 GB, bin SMS var. Bu bizim en uygun tarifelerimizden birisi. Sadece en uygun tarifeyi dahi kullanarak ekip içerisinde sınırsız konuşma sağlanabiliyor. Normalde bu özellik platinum tarifelerimizde var.”
En az 2, en çok 5 kişi ile beraber ekibinizi oluşturarak tasarruf edebileceğiniz, GB paylaşabileceğiniz, indirim kazanabileceğiniz, yenilikçi bir platformdur.

TURKCELL BİZ’E KATILMAK İÇİN NELER GEREKLİDİR?
Turkcell Biz tamamen ücretsiz bir platformdur. Bireysel faturalı tüm müşterilerimiz, hiçbir tarife/paket değişikliği yapmadan Turkcell Biz ekiplerini oluşturabilirler.

TURKCELL BİZ’E NASIL KATILIRIM?
Dijital Operatör veya turkcell.com.tr üzerinden kolay bir şekilde Turkcell Biz ekibinizi oluşturabilir, sevdiklerinizi davet edebilirsiniz!

GB TRANSFERİ
Ana paketinizdeki internetinizden kullanmadığınız GB’ları Turkcell Biz ekibinizin diğer üyelerine ücretsiz transfer edebilirsiniz!

YENİ MÜŞTERİ REFERANSINA YÜZDE 10 İNDİRİM
Sevdiklerinizi Turkcell’e davet edin, Turkcell Biz kapsamında 12 ay boyunca ana paketinize yüzde 10 indirim kazanın! Üstelik tüm üyelere 12 ay boyunca 1GB hediye.

EKİP İÇİ SINIRSIZ KONUŞMA
Turkcell Biz üyeleri kendi aralarında ücret ödemeden, doyasıya konuşabilirler. Ekibinizin her bir üyesiyle hiçbir ek ücret ödemeden gönlünüzce konuşabilirsiniz.

GENÇLERE ÖZEL EK İNTERNET
Turkcell Biz’de 25 yaş ve altındaki her bir üyeye, paketine ek ayda 2GB internet ücretsiz.

65 YAŞ ÜSTÜ BÜYÜKLERİMİZE AKILLI FATURA
65 yaş üstündeki her bir üyeye Akıllı Fatura ücretsiz.

Haber: Emre Akkış

Editör: Mahmut Beyaz