Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fidanspor Kulüp Başkanı Yalçın Çanakçı’yı ziyaret etti.
Fidanspor Kulüp Başkanlığına gelmesi ile birlikte Kahramanmaraş futboluna hareket getiren Yalçın Çanakçı, takımı bu sezon 1. Amatör Küme’de şampiyon yaparak Bölgesel Amatör Lige çıkartmıştı. Takımı şampiyon yapan Çanakçı, geçtiğimiz günlerde de istifa ettiğini açıklamış ve ancak daha sonra yapılan ikna çabaları sonrası tekrar Başkanlığa dönmüştü. Fidanspor’un şampiyon olarak BAL’a yükselmesi dolayısı ile TÜFAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kulüp binasında Başkan Yalçın Çanakçı’yı ziyarette bulundu. Sohbet havasında geçen ziyarette Başkan Çanakçı, TÜFAD ekibine Kulüp hakkında bilgiler verdi.
 
BAŞARININ YOLU BİRLİK VE BERABERLİKTEN GEÇER’
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çanakçı,  Kahramanmaraşlı spor adamlarının kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını söyledi. “Kahramanmaraşlı spor adamları ile sürekli istişare halinde olduklarını belirten Çanakçı, “Gerek Federasyon Başkanımız, gerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz, gerekse siz Antrenör arkadaşlarımız bizleri yalnız bırakmıyorlar. Bu bizi ziyadesi ile memnun ediyor. Biz bir spor ailesi olarak hep birlikte el ele vererek Kahramanmaraş futboluna çok şeyler katmalıyız. Bunun yolu da birlik ve beraberlikten geçer. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz devam ettiği sürece futbolumuz belirli bir seviyeye gelecektir” dedi.
FİDANSPOR’U KISA ZAMANDA KURUMSAL BİR YAPIYA KAVUŞTURDUK’
2016-2017 futbol sezonda hedeflerinin 3. Lig olduğunu ifade eden Çanakçı, şöyle konuştu: “Öncelikle Kulüp adına 2 tane sporcuları taşıyacak servis aracı aldık. Çok kısa bir zamanda takıma bir Kulüp binası kazandırdık. Futbolcularımızın bu Kulüp binasında her türlü ihtiyaçları karşılanıyor. Fidanspor’u kısa zamanda kurumsal bir yapıya kavuşturduk. Hedefimiz burada daha çok sporcu barındırmak, bunun içinde gerekli alt yapıyı hazırlıyoruz.  Biz bu göreve başlarken kendimize bir hedef ortaya koymuştuk, o hedefimizde BAL’a çıkmaktı, bunu da gerçekleştirdik. İnşallah gelecek sezonda hedefimiz 3. Lig diyoruz. Bunun içinde şimdiden çalışmalara başladık. Sizlerin ve Kahramanmaraş halkının desteği ile Fidanspor’u daha yukarılara çıkartacağız.”
BAŞKANIN YAPTIĞI ÇALIŞMALAR TAKDİRE ŞAYANDIR’
TÜFAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak’da, Fidanspor gibi köklü bir Kulübün daha üst ligleri hak ettiğini söyledi. Başkanın çalışmalarını çok önemli bulduğunu kaydeden Mesut Çanak, “Gerçekten Başkanın ortaya koyduğu çalışmalar takdire şayandır. Kulüp için yaptıkları ortada, Kulübe ilk kez bir bina kazandırmış, bu yapılan bina Kulübün kurumsal yapısının örneğidir. Başkanımız elini taşın altına koymuş Kulüp için her şeyi yapıyor. Biz sporun içinde olan kişiler olarak,  bu yapılan spor adına güzel işi desteklemeliyiz. Tük Kahramanmaraş halkı ve siyasilerimizde buna destek olmalılar” şeklinde konuştu. Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.
Haber: Mahmut Beyaz



Editör: Mahmut Beyaz